Pasta med pestocreme.
Her finder du opskriften på en lækker pasta med pestocreme. Nogle vil kalde det for en pastasalat med pesto, men det er nok det samme.
En creme hvor der er rørt basilikumspesto i. Foruden cremen er der forårsløg, høvlet parmesan og frisk basilikum på toppen.
Det er en simpel men lækker pastasalat som du kan servere til aftensmaden. Fx sammen med bagt laks eller måske;
Pastaen er rørt med denne pestocreme. Når først cremen er lavet så er pastasalaten meget hurtigt bikset sammen!
Pasta med pestocreme
Ingredienser
- 200 g pasta
- 130 g pestocreme
- 3 forårsløg
- ½ tsk salt og friskkværnet
- Høvlet parmesan
- Evt. friske basilikumsblade
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken og skyl det godt i koldt vand.
- Snit forårsløg fint.
- Sigt pastaen og vend det i en skål med pestocremen, forårsløg, salt og peber.
- Anret det i en skål og fordel parmesan og friske basilikumsblade på toppen. Velbekomme!
Mere inspiration til opskriften.
- Den er både god som tilbehør til aftensmad, men det fungerer også godt som måltid i sig selv. For lidt mere mæthed kan man tilføje noget stegt kylling og vende det i.
- I denne her version har jeg brugt min grønne basilikumspesto i, da jeg elsker smagen. Du kan også lave en hver anden pesto eksempelvis den røde og røre det i. Det tror jeg også er lækkert!
- Jeg har brugt frisk parmesan i denne her pasta med pestocreme, da jeg synes, at det smager så lækkert med store stykker parmesan i. Du kan også bruge en anden ost eks. feta eller frisk mozzarella og vende i. Det er helt op til dig!
Pastasalat med pesto.
I de lyse og varme måneder på året er det virkelig hyggeligt at tage maden med ud og spise i det fri. Det kan man nemt med denne her pasta med pestocreme, da den kan laves i forvejen og blot spises med en gaffel.
Selve denne her bliver serveret lun, så parmesanen kommer til sat smelte sammen med pestocremen og pastaen. Den kan sagtens også nydes kold.
Hvis du har en lille rest tilbage efter aftensmaden, så lad endelig være med at smide den ud. Godt nok kan det kun være en lille håndfuld, der er tilbage, men det skal ikke gå til spilde. Put det i stedet i en lille bøtte og læg det i madpakken sammen med resten.