Quesadilla med kylling
Her får du opskriften på en hurtig og nem quesadilla med kylling og godt med revet cheddar ost.
Quesadillas er madpandekager som er fyldt med ost og andet lækkert fyld. Såsom kød, bønner, grøntsager og varme krydderier. Du kan i bund og grund fylde dem med hvad som helst. Bare der er ost i, som smeltes og holder de to madpandekager sammen når den varmes på panden.
Quesadilla med kylling
Ingredienser
- 2 store madpandekager
- 80-100 g tilberedt kylling eller andet kød
- 60 g revet cheddar ost
- 1 forårsløg fintsnittet
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk stødt koriander
- 1 avovado
- 1 fed hvidløg presset
- ½ tsk stødt spidskommen
- Lidt citronsaft
- 1 knsp salt og lidt peber
Fremgangsmåde
- Fordel osten på den ene madpandekage.
- Trevl kyllingkødet fra hinanden og kom det ovenpå osten sammen med forårsløg.
- Drys spidskommen og stødt koriander på og kom den anden madpandekage på toppen.
- Steg quesadillaen på begge sider, på en middelvarm pande (ca. 5 minutter på hver side). Pandekagen skal blive sprød og osten skal være smeltet.
- Mos avocadoen sammen med citronsaft, hvidløg, spidskommen, salt og peber. Tag quesadillaen af panden, skær den i mindre stykker og server med guacamole og tomatsalsa. Velbekomme!
Denne udgave er super nem og er tænkt som en hurtig omgang hvor du kan bruge resten af dit kød fra aftensmaden. Måske hvis I dagen forinden har fået madpandekager med fyld og også har et par madpandekager tilbage.
Når den er stegt på panden, skæres den ud i mindre stykker og her vil det være perfekt at servere en salsa og gucamole til. Lige til at dyppe stykkerne ned i. Se også i opskriften for den meget hurtige udgave guacamole.
Er du en vaskeægte oste-elsker, så kan du altså også godt komme dobbelt af mængden i denne udgave. Personligt synes jeg at ost godt kan blive lidt for meget.