Guacamole

Guacamole.

Leder du efter en god guacamole opskrift? Så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du opskriften på en lækker cremet avocado dip. Den er perfekt at servere til en omgang nachos, i en god mexi bowl med krydret kylling, til en burrito, sprøde quesadillas og mange flere lækre retter fra det mexicanske køkken.

Guacamole

Den bedste guacamole til tortillachips og nachos
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 15 minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

  • 3 modne avocadoer
  • 2 fed hvidløg
  • ½ lime, saften derfra
  • ½ tsk spidskommen
  • 1 knsp salt og lidt peber
  • 2 spsk cremefraiche

Fremgangsmåde

  • Del avocadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud med en ske.
  • Mos avocadoerne med en gaffel eller i en morter, sammen med krydderierne, limesaft og hvidløg.
  • Bland til sidst cremefraiche i og smag til med salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Det er lidt forskelligt hvordan folk foretrækker guacamole. Nogen kommer også lidt rødløg i og tomat i små tern.
  • Det er sådan med avocadoer, at de bliver hurtigt brune, når det er ude af deres skal. Hvis du vil have din guacamole til at holde sig lidt længere, kan du lade avocadostenene ligge sammen med den færdige avocado. Så undgår du, at den bliver helt så hurtig brun.
  • Det er vigtigt, at det er modne avocadoer, som du bruger. Hvis de er alt for hårde så er de slet ikke modne endnu. Umodne avocadoer smager ikke så godt og så vil du også have svært ved at mose dem.

Guacamole

Guacamole opskrift.

Denne guacamole opskrift er inspireret fra Mexico, hvor guacamole oprindeligt er fra. Der findes flere variationer. Med flere grøntsager i, nogen mere mere eller mindre knald på smagen og så er det vist også lidt forskelligt om der bruges lidt cremefraiche i. Det gør jeg i denne udgave og opskriften her er min fortolkning af, hvordan en god guacamole skal være.

Det er lækker, cremet og ganske enkel at lave.

Sådan en portion er virkelig lækker som tilbehør til en god quesadilla med kylling eller en portion tortilla chips. Jeg kommer det også selv ofte i en god madpandekage med kylling eller noget oksekød og grøntsager. Og prøv endelig også at komme det i en burger. Det smager virkelig lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..