Sommer syltet rødløg

Søde og milde sommer syltet rødløg med et strejf af lime.

Sommer syltet rødløg kan opgradere selv den kedeligste salat, til en skøn smags oplevelse.

Jeg er simpelthen tosset med de milde rødløg. Faktisk mange slags syltet grøntsager er jeg stor fan af. Jeg synes at det er både sjovt og spændende at sylte.

Grøntsagerne får et helt andet udtryk og smag. Og derudover så er de sommer syltet rødløg bare virkelig smukke på middagsbordet.

Du kan også prøve at lave mine helt klassiske syltede rødløg.

Rødløgene kan bare bruges til så meget og kan “spice” mange retter op!

Jeg er sikker på at du ikke vil fortryde sådan en omgang.

De holder sig fint en uge i køleskabet i en tætsluttet bøtte.

Sommer syltet rødløg

Ingredienser

  • 4 dl eddike
  • 2 dl vand
  • 2 dl sukker
  • 1 lime både saft og skal fintrevet

Fremgangsmåde

  • Skær rødløg i skiver eller ringe.
  • Kom alle ingredienserne i en gryde, undtagen løg, og giv det et opkog, så sukker opløses.
  • Lagen køles ned.
  • Glasset skoldes inden brug og lagen hældes derefter over løgene.
  • Det kan godt være at lagen ikke dækker helt, men løgene "falder" sammen efter lidt tid.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

2 reaktioner

  1. Hejsa. Lyder som en lækker opskrift, men har lige et enkelt spørgsmål: hvorfor så kort holdbarhed?
    Jeg er lidt ny i syltefaget, men lavede rødbeder i efteråret og de holder flere måneder
    Vh Piia

    1. Hej Piia,

      Din besked må være smuttet, jeg har slet ikke set den 🙂
      Så nu får du mit svar: Det er meget forskelligt hvor længe de holder sig, derfor har jeg skrevet en forholdsvis kort holdbarhed, så man selv kan være opmærksom!
      Du skal bruge Atamon og skylle glasset i det, hvis du vil have længere holdbarhed. Har du måske gjort det da du syltede sidst?
      For på den måde kan de nemlig sagtens holde sig i lange tider. 🙂
      Jeg har bare ikke anbefalet det i min opskrift!
      Hvis din lage er blevet grumset eller ikke mere er klar i væsken, så skal den kasseres. Blot til info.

      De bedste hilsner Maria

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..