Spaghetti med kødsovs

Spaghetti med kødsovs.

Her får du opskriften på en god og nem spaghetti med kødsovs. Kødsovsen smager virkelig godt på trods af, at der ikke er mange ingredienser i. Men når man giver en kødsovs lidt tid i gryden til at simre, så bliver den altså bare ekstra god.

Prøv også denne lasagne med mornaysauce.

Pasta med kødsovs er en perfekt hverdagsret og en familie klassisker. Man kan evt. servere den med frisk pasta eller spaghetti. Husk høvlet parmesan til, det smager altså abre super lækkert.

Spaghetti med kødsovs

Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 2 timer
5 portioner

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 3 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 100 g bladselleri
  • 150 g gulerødder
  • 400 ml tomatpasata, eller hakkede tomater
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 dl vand
  • 2 tsk oregano
  • 2 tsk basilikum
  • tsk salt og lidt peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Pil løg og hvidløg. Hak det fint.
    Skære gulerødderne og skær dem i små tern. Bladselleri skres også i små tern.
    Opvarm en gryde til middelvarme med olie.
  • Sauter løg og hvidløg i gryden. Tilsæt gulerødder og bladselleri, giv det ca. 5 minutter.
    Kom kødet deri sammen med salt, peber, oregano og basilikum.
  • Brun kødet af og tilsæt tomatpuré.
  • Derefter kommes hakket tomater og vand i.
  • Lad retten simre under låg i minimum 30 minutter, gerne længere.
    Det giver smag til kødsovsen at lade den simre.
  • Kog det pasta som der skal servers til.
  • Smag kødsovsen til, måske den skal have lidt ekstra salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Spaghetti med kødsovs

 

Pasta med kødsovs.

Pasta med kødsovs er en klar hverdags favorit for hele familien. Den ret som rigtig mange af os laver ofte. Og det er helt forståeligt. Det er nemt at bikse sammen og lade den stå og simre i gryden mens andet ordnes. Derudover er det en ret som man også meget nemt kan lave til flere dage og ikke mindst fryse ned.

Et lille tip er sætte kødsovsen over et par timer før at I skal spise. I stedet for at starte madlavningen 30 minutter før maden skal stå på bordet så giv kødsovsen tid til, at stå og simre på komfuret og få masser af smag.

Simre den længe kan det anbefales at tilsætte lidt ekstra vand og lade den simre ved svag varme. Den skal ikke buldre derudaf.

Du kan se flere aftensmads opskrifter lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..