Spaghetti med kødsovs.
Her får du opskriften på en god og nem spaghetti med kødsovs. Kødsovsen smager virkelig godt på trods af, at der ikke er mange ingredienser i. Men når man giver en kødsovs tid i gryden til at simre, så bliver den altså bare yderst velsmagende.
Server kødsovsen med pasta eller spaghetti. Gerne en frisk slags og masser af høvlet parmesan til – det smager super lækkert.
Spaghetti med kødsovs
Ingredienser
- 400 g hakket oksekød
- 2 fed hvidløg presset
- 1 stort løg finthakket
- 2 store gulerødder fintrevet
- 1 dåse hakket tomater
- 3 spsk tomatpuré
- 2 dl vand
- 2 tsk oregano
- 2 tsk basilikum
- 1½ tsk salt og lidt peber
- Olie til stegning
Fremgangsmåde
- Opvarm en gryde til middelvarme med olie.
- Sauter løg og hvidløg i gryden og kom kødet deri.
- Brun kødet af og tilsæt tomatpuré, krydderierne, 1 tsk. salt og lidt friskkværnet peber.
- Derefter kommes hakket tomater, gulerødder og vandet i.
- Lad retten simre under låg i minimum 30 minutter, gerne længere.
- Smag kødsovsen til - om den skal have lidt ekstra salt og peber. Velbekomme!
Et lille tip! I stedet for at starte madlavningen 30 minutter før I skal spise, så sæt kødsovsen over et par timer før I skal spise. Det giver retten tid til, at stå og simre på komfuret og få masser af smag.
Imens kan du ordne lidt af det praktiske i hjemmet. Det eneste du så skal tænke på til spisetid er, at pastaen skal koges. Og bruger du en frisk pasta, så tager det jo kun et par minutter.
For rigtig mange af os, skal maden i hverdagen gerne gå lidt stærkt. Det skal ikke kræve de store gastronomiske kundskaber men alligevel vil vi jo gerne have hjemmelavet, sund og velsmagende mad. Selvom kødsovsen gerne må simre lidt tid så ER det en virkelig nem og skøn hverdagsret.
Lav evt. en dobbelt portion. Så har du til dagen efter, eller til fryseren.
Du kan se flere aftensmads opskrifter lige her.