Tacos med halloumi.

Her kan du få opskriften på lækre tacos med halloumi. De her vegetar tacos er fyldt med hummus, paneret halloumi og spidskål der er vendt med saft fra grape. Det er altså helt almindelige små pandekager med halloumi i og en opskrift der ikke er svær at kaste sig ud i.

Du kan vælge at lave din hummus selv ved at følge denne opskrift eller købe en færdig en.

 

Små pandekager eller bløde tacos, som man også kalder dem, fyldt med en god hummus og paneret stegt halloumi – dét kan altså anbefales at prøve!

Tacos med halloumi

Lækre bløde tacos med halloumi, hummus og marineret spidskål.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
6 tacos
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Paneret halloumi

  • 1 pakke halloumi ost
  • 2 æg
  • 40 g mel
  • 70 g panko rasp
  • lidt salt og peber
  • Olie til stegning

Derudover

  • 200 g spidskål
  • ½ grape, saften derfra
  • Lidt salt og peber
  • 1 avocado
  • 6 små madpandekager
  • Hummus
  • 1 lime, skåret i både

Fremgangsmåde

Paneret halloumi

  • Pisk æg i en lille skål.
  • Kom mel, salt og peber i én skål og panko rasp i en anden skål.
  • Skær halloumien ud i 24 stykker.
  • Paner hver enkelt stykke: først i mel, så i æg og til slut i panko rasp.
  • Varm en pande op med rigeligt olie.
  • Stegt halloumistykkerne til de er gyldne.
  • Drys evt. med lidt salt og peber.

Tacos

  • Snit spidskål fint og vend med grapesaften. Drys med lidt salt og peber.
  • Skær avocado ud i små stykker
  • Lun de små tacos i ovnen efter anvisning på pakken.
  • Ta' en taco og kom spidskål, avocado, lidt hummus og paneret halloumi i. Klem lidt limesaft over og spis. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg har blot købt de små bløde tacos, som jeg bruger i denne opskrift. De større supermarkeder har ofte de helt små og fine tacos. Alternativt kan du købe de store og så skære dem over på midten.
  • Hvis det skal være ekstra lækkert, kan du også tilføje nogle syltede rødløg. Der smager blot et par enkelte af dem altså godt til resten.
  • Jeg vil anbefale dig at bruge panko rasp til denne opskrift. Dog kan du, hvis du ikke har det, godt bruge almindelig rasp.

 

Tacos med halloumi

 

Vegetar tacos – Nemme pandekager med halloumi

Det der er hovedfyldet i de her bløde tacos, det er halloumien. Det er en meget fast ost, som er ideel til at blive stegt på panden eller grilles på grillen.

Jeg har valgt at panere små stykker af det, da jeg godt kan lide den sprødhed, som det giver. Det er parret i både æg, mel og panko rasp. Du får den unikke sprødhed ved netop at panere i panko rasp – du får ikke den samme sprødhed fra fin rasp, som vi kender det.

Som lidt grønt i har jeg valgt at hakke noget spidskål og marinere det i blandt andet grave. Det giver en ret god syrlighed til tacoen, hummusen og halloumien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..