Thailands ferie

En lille update fra vores skønne Thailands ferie!

Der er nu gået 6 dage af vores Thailands ferie og vi nyder det i fulde drag!

Vi har brugt de første 3 dage i Bangkok. 3 dage med markeder, shopping, Tuktuk, aftenshow om Thailands historie, sejltur på Klognerne, madboder – billig mad i Bangkoks gader – og badning. Vi boede på det lækreste hotel, Shangri-la hedder det. Et dyrt hotel, (i hvert fald ud fra min bedømmelse og pengepung), men det var virkelig det værd! En sjælden gang imellem fortjener vi alle lidt luksus.

Alle faciliteterne på hotellet spillede bare. Smukke rammer, den lækreste og mest overdådige morgenmads buffet, skønt og fint pool område, fantastisk service og et lækkert fitness center. Jeg nåede faktisk derop 2 gange – det var virkelig skønt!

Jeg tror aldrig at jeg får nok af selve Bangkok. Det er en fantastisk spændende by, hvor der hele tiden er fart på. Det er tredie gang at vi er der og Josefine har været med hver gang. Jeg synes ikke at det er svært med et lille barn, så længe man er indstillet på det! Men efter 3 dage, så har vi også fået nok og er klar til badeferie.

Billederne nedenfor er fra Bangkok!

Thailands ferie

Thailands ferie

Thailand

Thailands ferie

Thailands ferie

Thailands ferie

Vi er nu ankommet til Koh Samui  – en helt anden slags ferie er startet. Hotellet er rigtig fint men det er på alle måder svært, at hamle op med Shangri-la. Vi bor her i små Bungalows og det har sin helt egen charme. Vores bungalows ligger lige ned til stranden, det kunne ikke være bedre! En lækker sandstrand med det fineste sand, hvor der også er utrolig lavvande. Det er jo perfekt til børnene! På stranden kommer der sælgere, som alle der har været i Thailand har oplevet. De sælger alverdens sager. Lige fra badedyr til donuts. Indtil videre er det blevet til 2 badedyr og 2 majskolber. Forresten så er jeg foruden Josefine, (min datter), afsted med min pap søster, hendes dreng, min mor og stedfar. Vi er opdelt i 3 små bungalows, som ligger lige ved siden af hinanden. Det er simpelthen så hyggeligt.

Josefine blev desværre meget meget syg forleden dag. Hun var blevet puttet og jeg sad lige og skrev lidt til bloggen – heldigvis var jeg vågen, (!!) for det (ja nu siger jeg det bare som det er), væltede ud af hende med opkast og vores seng blev indsmurt! Fy for den da. Men det er jo hvad der kan ske. Vi fik det fikset, nye lagner, et grædende og ulykkeligt barn i et hurtigt bad og så tilbage i seng med hende. Men desværre stod det på resten af natten. Så jeg måtte holde mig vågen, til hun igen vågende op og var dårlig. Det blev kun til få timers søvn den nat! Men det er jo en mors lod – og faktisk ville jeg heller ikke være noget andet sted. End lige der hvor jeg passer på hende, giver en masse omsorg og gør hvad jeg kan.

Hun blev heldigvis hurtigt frisk igen og nu står resten af tiden på ren badeferie. Vi skal helt ned i gear, nyde nuet og hinanden. Bare være her og lave alt og ingenting! 8 dage mere i skønne Thailand med masser af afslapning, badning og mere hygge.

Er du en af dem som sidder med et spørgsmål til ferien og nærmere destinationerne – så skriv det meget gerne i kommentarfeltet herunder. Jeg har fået en del spørgsmål og jeg samler meget gerne en lille guide eller mine små anbefalinger til steder og oplevelser – bl.a. i Bangkok.

De 3 billeder herunder er fra Koh Samui.

Thailands ferie

Thailands ferie

Thailands ferie

Tak for at du læste med!

//Maria

5 reaktioner

 1. Hej Maria.
  Jeg sidder og er ved at planlægge 3 uger alene i Thailand hvor jeg bl.a skal på i koh samui. Hvad hedder der, der hvor i bor? Det ser super hyggeligt ud.
  Nyd resten af ferien. 🙂

  1. Hej Anne,

   Hvor lyder det bare skønt og lækkert!
   Vi bor på Chaweng Buri Resort!
   Et rigtig hyggeligt hotel med dejligt (mindre) pool område, direkte ned til stranden. Det er små bungalows og området er bemandet med vagter hele døgnet. Her er både trygt og skønt, uden at ligge i den helt dyre ende.
   Du skriver endelig bare, hvis du har spørgsmål til det eller andet.

   De bedste hilsner Maria

   1. Tusind tak for svar 🙂 måske jeg vender tilbage med flere spørsmål, når jeg kommer længere i planlægningen. Puha, der er jo SÅ Meget man gerne vil opleve i Thailand, og mange steder at besøge, og overnatningsmulighederne er jo uendelige. Det kan være list svært at finde rundt i 🙂

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kigge på..