Varmrøget ørred med hytteost.
Rugbrød og varmrøget ørred med hytteost dét er altså lækkert! På toppen er der kommet radiser og karse, det smager virkelig godt med den røgede fisk og hytteosten.
Det er et simpelt stykke smørrebrød og det kan laves på ingen tid.
Varmrøget ørredfilet kan findes i de fleste supermarkeder og det er ikke særlig dyrt.
Varmrøget ørred med hytteost
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
2 portioner
Ingredienser
- 2 stykker rugbrød
- Lidt feldsalat eller anden salat
- 100 g varmrøget ørred
- 2 spsk hytteost
- Karse
- Rødløg i skiver
- 2 radiser
- Flagesalt og peber
Fremgangsmåde
- Kom salat på brødet og læg fisken ovenpå.
- Skær radiserne i tynde skiver og skær et par skiver af et rødløg.
- Kom hytteost ovenpå fisken og fordel radiser, rødløg og karse på de to madder. Krydr med salt og peber. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed