Home Fisk Varmrøget ørred med hytteost

Varmrøget ørred med hytteost

by Maria
varmrøget ørred med hytteost

Varmrøget ørred med hytteost.

Rugbrød og varmrøget ørred med hytteost dét er altså lækkert! På toppen er der kommet radiser og karse, det smager virkelig godt med den røgede fisk og hytteosten.

Det er et simpelt stykke smørrebrød og det kan laves på ingen tid.

Varmrøget ørredfilet kan findes i de fleste supermarkeder og det er ikke særlig dyrt.

Prøv også at komme denne hytteost-ommersalat på toppen!

varmrøget ørred med hytteost

Varmrøget ørred med hytteost

print
portioner: 2 madder forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2 stykker rugbrød
  • Lidt feldsalat eller anden salat
  • 100 g varmrøget ørred
  • 2 spsk hytteost
  • Karse
  • Rødløg i skiver
  • 2 radiser
  • Flagesalt og peber

Sådan gør du:

  • Kom salat på brødet og læg fisken ovenpå.
  • Skær radiserne i tynde skiver og skær et par skiver af et rødløg.
  • Kom hytteost ovenpå fisken og fordel radiser, rødløg og karse på de to madder. Krydr med salt og peber. Velbekomme!

varmrøget ørred med hytteost

Leave a Comment