Æggepandekage med rødbede og laks.
Her får du opskriften på en æggepandekage med rødbede. På toppen er der laks, hytteost og frisk basilikum.
Den er super nem at lave og et godt bud på en både mættende og nærende frokost. Den kan tilberedes på forhånd og snuppes med i madpakken til din frokost. Eller lav den derhjemme, anret den lidt lækkert og nyd din æggepandekage imens den stadig er lun.
Æggepandekage med rødbede
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
1 person
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage
Ingredienser
- 2 æg
- 50 g rødbede, revet
- ½ tsk salt og lidt peber
- Lidt olie til stegning
- 50 g hytteost
- 50 g laks
- Lidt frisk basilikum
Fremgangsmåde
- Pisk æg sammen med salt og peber og vend rødbeden i.
- Opvarm en lille pande med lidt olie og kom æggemassen på.
- Steg æggepandekagen ca. 5 minutter ved middelvarme.Vend den så forsigtigt om på den anden side.
- Giv den et par minutter mere og kom på en tallerken.
- Anret laks, hytteost og frisk basilikum på toppen. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Du kan også sagtens komme andet end hytteost og laks på toppen. Når jeg laver bagt laks til aftensmaden, laver jeg ofte lidt ekstra så jeg har til frokosten dagen efter.
- I stedet for den bagte laks kan man også bruge varmrøget eller koldrøget laks.
- Det er første gang at jeg laver en opskrift med rødbeder i. Du kan nemlig variere fyldet i og i stedet for rødbeder blande squash, svampe, gulerødder, kål eller hvad du lige har, sammen med æggemassen.
Du kan finde flere opskrifter med æg lige her!