Æggepandekage med rødbede og laks
Her får du opskriften på en æggepandekage med rødbede. På toppen laks, hytteost og frisk basilikum.
Den er super nem at lave og et godt bud på en både mættende og nærende frokost. Den kan tilberedes på forhånd og snuppes med i madpakken til din frokost. Eller lav den derhjemme, anret den lidt lækkert og nyd din æggepandekage imens den stadig er lun.
Du kan også sagtens komme andet end hytteost og laks på toppen. Når jeg laver bagt laks til aftensmaden, laver jeg ofte lidt ekstra så jeg har til frokosten dagen efter.

ingredienser
- 2 æg
- 50 g rødbede, revet
- ½ tsk. salt og lidt peber
- Lidt olie til stegning
- 50 g hytteost
- 50 g laks
- Lidt frisk basilikum
Sådan gør du:
- Pisk æg sammen med salt og peber og vend rødbeden i
- Opvarm en lille pande med lidt olie og kom æggemassen på
- Steg æggepandekagen ca. 5 minutter ved middelvarme og vend den så forsigt om på den anden side
- Giv den et par minutter mere og kom æggepandekagen på en tallerken
- Anret laks, hytteost og frisk basilikum på toppen. Velbekomme!
Det er første gang at jeg laver en opskrift med rødbeder i. Du kan nemlig variere fyldet i og i stedet for rødbeder blande squash, svampe, gulerødder, kål eller hvad du lige har, sammen med æggemassen.
Du kan finde flere opskrifter med æg lige her!