Home Frokost Avocadomad

Avocadomad

by Maria
Avocadomad

Avocadomad med hytteost

Lav en lækker avocadomad til din frokost med kun 4 ingredienser. Det skal ikke mere til, når bare at smags kombinationen er perfekt!

De syltede rødløg er prikken over i´et på denne avocadomad og du kan finde opskriften på løgene her. Du kan også give et drys med groft hakkede saltbagte mandler på toppen.

På maden er der kommet en hjemmelavet persille pesto. Hvis du vil lave den selv, er der en god og nem opskrift lige her. Men man kan efterhånden også få flere lækre slags i supermarkederne. Hvis jeg køber en pesto, så tager jeg dem der ligger på køl med kortere holdbarhed – de smager bedre og er mere friske i smagen.

Avocadomad

Avocadomad

Avocadomad med hytteost Lav en lækker avocadomad til din frokost med kun 4 ingredienser. Det skal ikke mere til, når bare at smags kombinationen er perfekt! De syltede rødløg er prikken over i´et på denne avocadomad og du kan finde… Smørrebrød Avocadomad European print
forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1 skive rugbrød, gerne ristet
  • 3-4 spsk hytteost
  • ½ avocado
  • Ca. 1 spsk pesto
  • Syltede røgløg
  • Flagesalt og lidt friskkværnet peber

Sådan gør du:

  • Rist evt. dit rugbrød godt
  • Kom hytteosten på brødet og halver din avocado. Skær 4-5 skiver ned i skallen på avocadoen og tag skiverne ud med en ske - så slipper du for at fedte rundt med avocadoen på et spækbræt
  • Kom de syltede rødløg og pestoen på toppen og drys med salt og peber. Velbekomme!

Rugbrødsmadder er en undervurderet spise. Det kan meget nemt blive utrolig lækkert og det behøves slet ikke at kræve mange ingredienser. Avocadomad er en af mine mest fortrukne madder! Kombinationen er fantastisk og derudover er den også bare super nem at lave.

Smørrebrød er jo noget vi danskere er kendt for ude i den store verden. Højtbelagt behøves det jo ikke at være og smørrebrød behøves jo slet ikke at være så “gammeldags” som mange måske associerer det med.

Jeg er faktisk uddannet smørrebrødsjomfru og nu tror jeg at tiden er kommet til, at der skal lidt mere moderne og nuanceret smørrebrød på Mad og kærlighed.

Leave a Comment