Bagte gulerødder

Lækre bagte gulerødder.

Her får du den nemmeste opskrift på nogle skønne bagte gulerødder. Det virkelig lækket sommertilbehør til middagen. De er sprøde og smagfulde og med et drys flagesalt på toppen er de helt perfekte – lige som de er!

Nemt tilbehør til maden er altid så skønt. Specielt i sommervarmen søger vi ofte efter de lettere muligheder. Det er simpelt indslag til middagen som klart kan anbefales.

Bagte gulerødder

Søde og sprøde sommer gulrødder bagt i ovnen.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 25 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 1 bundt øko gulerødder med top
  • tsk salt og lidt peber
  • 4 spsk olie

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Gulerødderne skylles og skrubbes for jord.
  • De behøves ikke at blive skrællet.
  • Det grønne skæres ned til ca. 4-5 cm.
  • Gulerødderne lægges på en bageplade med bagepapir.
  • Olie, salt og peber fordeles på.
  • De bages i ca. 15 minutter, så der stadig er bid i. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Server evt. gulerødderne som tilbehør til disse pandestegte rødspættefilter.

Får du gæster kan du sagtens servere gulerødderne til mange forskellige retter. Du kan også anrette dem få et fad. Komme noget basilikumspesto over og en masse høvlet parmesan. Mums det kan anbefales!

 

Mere inspiration til opskriften.
  • Er du så heldig at have rester tilbage, så smager gulerødderne også helt fantastisk kolde. Fx vendt med sprøde salatblade og lidt græskarkerner.
  • Gulerødder uden top kan også bruges, når de ikke er i sæson. Men det ser super smukt og dekorativt ud med grønt på toppen. Og så har de søde sommer gulerødder altså også en anden smag. Så de kan anbefales.
  • Skal I fx grille er de bagte gulerødder virkelig skønt til. Prøv fx også denne fetadip til gulerødderne. En salt og cremet dip som er helt perfekt til.

Du kan finde mange flere opskrifter på salater og lækkert tilbehør lige her.

 

Bagte gulerødder

En reaktion

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..