BBQ dip

BBQ dip.

Her finder du opskrift på en super nem BBQ dip. Dippen er lavet på creme fraiche, en hjemmelavet barbecue sauce og smagt til med salt og peber.

Brug fx dippen i en pulled pork burger.

Bbq sauce er ofte noget man bruger til at pensle på kødet når man griller. Eller til at vende i en god gang pulledpork kød. Men her kan du evt. bruge resterne af sådan en sauce til en lækker dip. Den er meget hurtig at røre sammen, og så har du noget lækkert, som kan sættes på bordet.

Bbq dip

En lækker og nem dip med bbq sauce.
400 g

Ingredienser

  • 300 g cremefraiche
  • 100 g bbq sauce
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Bland cremefraiche og bbq sauce sammen og smag til med salt og peber. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Har du græsk yoghurt eller mayo i køleskabet i stedet for cremefraiche, kan begge dele sagtens bruges.
  • Du kan vælge at købe en bbq sauce, som du rører sammen med creme fraiche, salt og peber. Du kan også sagtens lave din egen, som der linkes til i opskriften ovenover. Lige meget hvad så bliver det et godt resultat!
  • Smag altid din mad til. Her kan det være, at du gerne vil have dippen mere saltet eller med en mere intens bbq smag. Det kommer også an på hvilken bbq sauce du bruger, hvor kraftig at smagen bliver.
  • Du kan blandt andet komme denne hjemmelavet barbecue sauce i en pulled pork burger.

 

BBQ dip

Hjemmelavet BBQ dip.

Smagen af barbecue kan virkelig noget. Især når der grilles om sommeren. Her smøres en god barbecue sauce gerne ude med bøfferne, spareribs og meget mere. Men prøv endelig at bruge lidt af din bbq sauce til, at lave en god dip.

Dippen kan sættes på bordet og kan fx bruges til at kartoflerne og kødet i.

Du kan røre denne dip sammen på ingen tid, og hvis du bare har enten købt eller har din barbecue sauce klar, så kan det gøres på under 2 minutter.

Hvis du gerne vil være i god tid med den, kan du opbevare dippen på køl. På den måde kan du lave den nogle timer, inden at den skal serveres. Det er godt lidt at dække skålen til med noget staniol, så smagen ikke bliver påvirket af hvad der ellers er i køleskabet.

Bruger du derimod en hjemmelavet barbecue sauce til at lave dippen tager det lige en smule længere tid. men det gode ved det hjemmelavet sauce er, at den sagtens kan holde sig længe på køl. Og er den først lavet, ja så er det jo kun at røre det sammen med cremefraiche og smage dippen til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..