Flæskestegs sandwich

Flæskestegssandwich.

Flæskestegssandwich når det allerbedst.

Kan det blive meget bedre end en lækker og hjemmelavet flæskestegssandwich, med alt hvad der hører til? Det tror jeg næppe!

Lav en skøn flæskesteg med sprøde svær – se opskriften lige her!

Det er forskelligt, hvordan man bedst kan lide sin flæskestegssandwich. Her får du mit bud på den allerbedste af slagsen.

Den består af flæskesteg, agurkesalat, rødkål og mayonnaise samlet i en skøn brioche burgerbolle.

 

Flæskestegssandwich

Klassisk lækker flæskestegssandwich.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
2 sandwich
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises med det samme

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilbered flæskestegen efter opskriften eller brug 4 skiver af steg fra aftensmaden dagen forinden.
  • Lun burgerbollerne i ovnen.
  • Halver dem og smør med mayo.
  • To skiver steg lægges på hver underbolle.
  • Kom rødkål og agurkesalat på stegen og overbollen på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Vi har vel alle fået en god flæskestegssandwich på den lokale grill, og det smager selvfølgelig også dejligt! Men, det er nu, som så meget andet, bedre at lave den selv, hvis man har tiden.

Lige så snart at du har lavet flæskestegen, så tager resten ikke ret lang tid – og flæskestegen passer jo heldigvis sig selv, når først den er kommet i ovnen.

Du kan også lave flæskestegssandwich,  når du har ekstra flæskesteg i overskud. Så kan I få den som sandwich i stedet for med kartofler og sovs til. En julemenu i forklædning! Det er oplagt at spise dagen eller dagene efter juleaften, hvor der godt kan være lidt rester tilbage.

Jeg elsker selv at bruge Hellmanns mayonaise, da den er god og fed og har en dejlig smag. Hvis du gerne selv vil lave en mayonnaise til, så har jeg også en opskrift på det!

Brug hele din flæskesteg.

Har I fået en dejlig flæskesteg til aften og har rester tilbage af den, så gem dem endelig i køleskabet eller i fryseren. Flæskesteg kan bruges til masser af lækker mad.

Det kan skæres ud til en god omgang biksemad, bruges som pålæg på et stykke rugbrød eller som i denne opskrift – til en lækker flæskestegssandwich.

Det er en god måde at undgå madspild på. Det ville også være synd ikke at få hele flæskestegen brugt, nu hvor du har brugt tid på at lave den.

Ofte kan man have lavet for meget flæskesteg til jul, og derfor kan det være lækkert at få flæskestegssandwich dagene efter.

Skal resterne ikke spises lige med det samme, så kan man med fordel skære kødet i tern og fryse det ned. Så har du kød til biksemad en anden god gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..