Lækker hindbærpuré.
Her får du opskriften på en skøn hindbærpuré, som er meget nem at lave.
Du skal nemlig kun bruge fire forskellige ingredienser, så den er lige til at gå til!
Jeg har en nem opskrift på en hurtig granola, der er perfekt sammen med denne hindbærpuré.
Puréen har en super flot farve som gør den virkelig dekorativ i morgenmadsskålen.
Server den til en lækker skyr, yoghurt eller granola. Det smager så dejligt sammen med pureen.
Hindbærpuré
Ingredienser
- 1 pose frosne hindbær ca. 200 g
- ½ dl vand
- 1½ spsk sukker
- ½ tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Det hele koges op og hindbærrene moses i gryden lad det simre i 5-10 minutter.
- Blandingen kan evt. sigtes fri for kernerne eller du kan give det en gang med stavblenderen.
- Når blandingen er afkølet kommes puréen i en tætsluttet bøtte og opbevares på køl.
Sød puré af hindbær.
Denne pure kan bruges til mange forskellige ting, da smagen er meget alsidig. Den er særligt god oven på is, skyr, græsk yoghurt eller som tilbehør til en kage eller pandekager.
Mulighederne for hvad denne hindbærpuré kan anvendes til er mange og den kan sagtens holde sig mindst 5 dage i køleskabet, i en bøtte med låg. Ofte kan det holde sig længere, hvis bøtten er meget ren og holder tæt.
Har du lyst til at lave den med andre bær? Eksempelvis jordbær eller blåbær? Så kan du også sagtens det. Du kan se denne opskrift som en grundopskrift og så blot tage 200 g af nogle andre frosne bær i stedet for.
Mere inspiration til opskriften.
- Hjemme hos os er vi især glade for at bruge puréen på disse pandekager. Er du på udkig efter mere morgenmads inspiration, så kan du klikke lige her!