Home aftensmadefterårsretter Hokkaido vafler

Hokkaido vafler

by Maria
Hokkaido vafler

Hokkaido vafler

Utrolig lækre hokkaido vafler – lavet på grøntsager, æg og havregryn. De smager fantastisk godt og kan serveres som et indslag til aftensmaden. Eller som erstatning for brøddet i din sandwich til frokost

Du kan også komme fyld imellem to vafler og komme den en tur i toasteren. Mulighederne er mange når du først har lavet dine hokkaido vafler.

Grøntsagerne er blevet bagt af i ovnen så smagene kommer til sin ret, inden ingredienserne blendes sammen til vaffeldejen.

Hvilket vaffeljern?

Til at lave mine vafler har jeg et Tefal snack collction i mit køkken – du kan se det lige her! (affiliate link)

Hokkaido vafler

Hokkaido vafler

Hokkaido vafler Utrolig lækre hokkaido vafler – lavet på grøntsager, æg og havregryn. De smager fantastisk godt og kan serveres som et indslag til aftensmaden. Eller som erstatning for brøddet i din sandwich til frokost Du kan også komme fyld… Frokost Hokkaido vafler European print
portioner: 6 vafler forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 250 g hokkaido græskar, i tern
  • 1 rødløg, i grove stykker
  • 2 fed hvidløg, pillet og skåret i tern
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • 2 æg
  • 50 g havregryn
  • ½ dl mælk
  • Lidt olie til vaffeljernet

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200 grader og kom grøntsagerne med timian, olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir
  • Bag grøntsagerne i ca. 17 minutter - husk at vende i dem undervejs
  • Når grøntsagerne er kølet en smule af på køkkenbordet kommes de i blenderen med æg, mælk og havregryn. Blend det til en ensartet masse
  • Opvarm dit vaffeljern, kom lidt olie på den nederste del af vaffeljernet.
  • Kom ca. 2½ spsk. dej på hver plade
  • Giv vaflerne ca. 4 minutter - på mit vaffeljern viser den når vaflerne er færdige. Velbekomme!

Jeg vil nok gå så langt at sige, at det er de bedste vafler jeg til dato har lavet!

Måske vil du møde den samme påstand på nogle af mine andre vaffel opskrifter. Måske er det fordi, at jeg er blevet så begejstret for vafler og fuldstændig begejstret for hvor mange lækre, spændende og anderledes vafler man faktisk kan lave.

Du kan gemme vaflerne i en bøtte med låg i køleskaber og de kan også sagtens fryses. Hvis du giver en vaffel 1 minut i mikrovnen efter at have været på køl, så smager den helt fantastisk.

Hokkaido vafler

Leave a Comment