Cremet karrypastasalat med bacon.
Her får du opskriten en lækker karrypastasalat med bacon, edemammebønner og søde granatæblekerner. En simpel, skøn og mættende pastasalat.
Server for eksempel salaten som tilbehør til aftensmaden. Du kan stege noget kylling og vende i eller servere det ved siden af. Så har du nemt og enkelt et hverdags aftenmåltid.
Cremet karrypastasalat med bacon
En lækker mættende pastasalat
Ingredienser
Pastasalat
- 200 g ukogt pasta
- 200 g bacontern
- 150 g edemammebønner optøet fra frost
- Kerner fra ½ granatæble
- Frisk basilikum
Dressing
- 50 g naturel flødeost
- 100 g græsk yoghurt
- 1 tsk karry
- ½ tsk dijonsennep
- 1 tsk flydene honning
- ½ tsk salt og peber
Fremgangsmåde
Pastasalat
- Kog pastaen efter anvisning på pakken, skyl i koldt vand og sigt vandet fra.
- Steg baconen sprød.
- Fjern kernerne fra granatæblet og optø bønnerne. (Overhæld dem med kogende vand).
- Bland det hele sammen i en skål.
Dressing
- Rør flødeost, yoghurt, salt, peber, dijon, honning og karry sammen i en skål og smag dressingen til.
- Vend dressingen i pastaen, anret blandingen på en ekstra stor tallerken og fordel friske basilikumsblade på toppen. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Sådan en creme som pastaen vendes i kan laves på mange måder. Du kan fx bruge mayonnaise og cremefraiche. Her er i stedet brugt græsk yoghurt som er vendt sammen med flødeost. Det giver en dejlig skøn konsistens og smag til karrycremen. Og så er det også et lettere alternativ til mayo og cremefraiche.
- Gem evt. resterne til dagen efter. Du kan bruge resterne til at tage med i madpakken til frokost. Hvis du ikke har så meget tilbage og gerne vil bruge resten til aftensmaden dagen efter kan du fx snitte noget spidskål og fylde salaten op med. Sådan gør jeg ofte hvis jeg har en lille rest tilbage af noget grønt/salat.