Karrypastasalat med bacon

by Maria
Karrypastasalat med bacon
Cremet karrypastasalat med bacon.

Her får du opskriten en lækker karrypastasalat med bacon, edemammebønner og søde granatæblekerner. En simpel, skøn og mættende pastasalat.

Man kan også drysse lidt saltristede græskarkerner på toppen. Det giver lidt ekstra sprødhed og salt til salaten. Det er super lækkert.

Server for eksempel salaten som tilbehør til aftensmaden. Du kan stege noget kylling og vende i eller servere det ved siden af. Så har du nemt og enkelt et hverdags aftenmåltid.

Cremet karrypastasalat med bacon

En lækker mættende pastasalat
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 35 minutter
4 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2 dage

Ingredienser

Pastasalat

  • 200 g ukogt pasta
  • 200 g bacontern
  • 150 g edemammebønner optøet fra frost
  • Kerner fra ½ granatæble
  • Frisk basilikum

Dressing

  • 50 g naturel flødeost
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1 tsk karry
  • ½ tsk dijonsennep
  • 1 tsk flydene honning
  • ½ tsk salt og peber

Fremgangsmåde
 

Pastasalat

  • Kog pastaen efter anvisning på pakken, skyl i koldt vand og sigt vandet fra.
  • Steg baconen sprød.
  • Fjern kernerne fra granatæblet og optø bønnerne. (Overhæld dem med kogende vand).
  • Bland det hele sammen i en skål.

Dressing

  • Rør flødeost, yoghurt, salt, peber, dijon, honning og karry sammen i en skål og smag dressingen til.
  • Vend dressingen i pastaen, anret blandingen på en ekstra stor tallerken og fordel friske basilikumsblade på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Mere inspiration til opskriften.

  • Sådan en creme som pastaen vendes i kan laves på mange måder. Du kan fx bruge mayonnaise og cremefraiche. Her er i stedet brugt græsk yoghurt som er vendt sammen med flødeost. Det giver en dejlig skøn konsistens og smag til karrycremen. Og så er det også et lettere alternativ til mayo og cremefraiche.
  • Gem evt. resterne til dagen efter. Du kan bruge resterne til at tage med i madpakken til frokost. Hvis du ikke har så meget tilbage og gerne vil bruge resten til aftensmaden dagen efter kan du fx snitte noget spidskål og fylde salaten op med. Sådan gør jeg ofte hvis jeg har en lille rest tilbage af noget grønt/salat.

Du kan finde flere forskellige salatopskrifter lige her.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering