Madplan uge 23.
Annonce for Lidl. Så er denne uges madplan klar til jer. En madplan om har taget udgangspunkt i Lidl sortiment og denne uges tilbudsavis. Nederst finder du en indkøbsliste. På listen er alle de ting som skal bruges til ugens 7 aftensmåltider.
Madplanen rækker til 2 voksne og 2 børn.
Har du mod på at følge hele madplanen, så er det bare at handle ind fra listen. Nederst står der hvilke sager som jeg antager, at du allerede har i køkkenet. Hvis ikke, så må du handle det ind også.
Jeg kommer til at tage lidt fat i forskellige temaer/fokus områder. I denne uge er det Lidl´s tilbudsavis og de har fokus på mad fra Sydamerika. Derfor findes der et par af de retter i min madplan.
Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Måske du så skal lave lidt ekstra?
I mængderne her er der lidt for meget mad til os. Vi er Alberte på 1 år, Josefine på 12 år og så mig selv. Men det gør ikke noget, for det ekstra mad bliver gemt til frokosten dagen efter og til madpakkerne.
Madplan uge 23.
Mandag: Empanadas med oksekød (købes færdige på frost) og en grøn salat med avocado. Udskift radiserne i salaten med en halv agurk.
Tirsdag: Sandwich med kylling, pesto og mozzarella og gnavegrønt til.
Onsdag: Risret med kylling (købes færdig på frost)
Torsdag: Pasta med pesto og bacon evt. med noget brød til.
Fredag: Fiskefrikadeller med stegt spidskål og resten af pasta/pesto.
Lørdag: Sprød kylling med ovnbagte kartofler og grøn salat. (Salat, majs, agurk, peberfrugt).
Søndag: Resterne af fiskedeller på rugbrød med remoulade og gnavegrønt. Er der andre rester fra ugen så spis dem i dag.
Lidt info.
Sandwich om tirsdagen er der beregnet en sandwich pr person. Måske børnene spiser en halv og en voksen kan spise halvanden. Her kan der laves gnavegrønt til. Gulerødder, agurk, peberfrugt. Vil man have andet så kan det jo bare tilføjes på indkøbslisten.
Pasta med pesto og bacon om torsdagen skal der laves dobbelt portion af. Brug de 2 pakker bacon om torsdagen og kom de 4 tomater på. Men sæt halvdelen af pasta vendt med pesto til side, til om fredagen hvor der skal laves fiskefrikadeller. Synes I at det er kedeligt med pasta/pesto to dage i træk så kan man evt. lade være med at vende pastaen i pestoen og så lave en simpel pastasalat.
Friskefrikadeller fredag skal der også laves dobbelt af. De ekstra deller skal bruges til madder om søndagen. Lav gnavegrønt til madderne. Måske I har andet tilbage fra ugens løb som også kan blive spist? Inden en ny uge begynder.
Indkøbsliste.
Frugt/grønt.
- 2 bøtter færdig pesto
- 1 pakke hjertesalat
- 2 agurker
- 1 pakke snackpeber
- 1 kg kartofler
- 4 avocadoer
- 1 bakke tomater (500 g)
- 1 spidskål
- Rødløg
- 1 kg gulerødder
Mejeri.
- 1 kugle frisk mozzarella
- 1 bakke med 6 æg
Frost.
- 2 pakker empanadas med oksekød
- 2 poser
- 1 pose frosne majs
Kød/fisk.
- 1 pakke kyllingebryst (ca. 1200 g)
- 2 pakker bacon i skiver
- 2 pakker torsk af 250 g.
Kolonial.
- 1 pose pasta
- 1 pose pankorasp
- Lys lagereddike
- 1 pose Kohberg sandwichbrød
- 1 rugbrød til madder om søndagen
Det du (måske) har i køkkenet.
- Hvedemel
- Sukker
- Olie
- Salt og peber
- Remoulade