Home Frokost Omelet med champignon

Omelet med champignon

by Maria
Omelet med champignon og hytteost

Omelet med champignon

Her får du opskriften på en velsmagende omelet med champignon, hytteost og purløg. Et lækkert måltid som både kan spises til morgenmad, laves som en let frokost eller ja til din aftensmad.

Svampene giver omeletten en lækker og saftig konsistens. Alt efter hvor meget du spiser, så kan opskriften sagtens deles i 2 måltider og så spise en god salat til. Omeletten kan godt holde sig, hvis du skulle have lyst til at gemme den anden halvdel til dagen efter.

Omelet med champignon og hytteost

Omelet med champignon og hytteost

print
portioner: 1-2 portioner forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 3 æg
  • 2 store spsk hytteost
  • 5 champignoner, i skiver (lidt flere hvis de er små)
  • ½ rødløg, i tynde skiver
  • 2 spsk purløg, fint snittet
  • 1 tsk Dijon sennep
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • Lidt olie til stegning

Sådan gør du:

  • Varm en pande op med lidt olie og kom champignonerne på panden
  • Æggene kommes ud i en skål og blandes sammen med de resterende ingredienser, undtagen rødløg, og det piskes godt sammen
  • Når champignonerne er ved at være færdige, kommes rødløg på panden
  • Hæld derefter æggemassen roligt på panden og sørg for at champignon og rødløg er fordelt på hele panden
  • Skru ned for varmen og lad æggemassen stå i ca. 10 minutter
  • Siderne på omeletten løsnes med en palet og derefter kan den ene side forsigtigt vippes over den anden. Giv omeletten et par minutter mere og den er klar til servering. Velbekomme!

Jeg er selv ret vild med en omelet med champigonon. Svampe giver altid en skøn smag i maden. Derudover kan jeg sagtens spise æg til alle måltider. Nogle dage synes jeg, at det er lækkert med æg til morgenmad og andre dage til senere måltider. Hvis jeg laver det som aftensmad, er det som regel fordi, at det bare skal være ekstra nemt og gerne sundt.

Du kan finde flere opskrifter med æg lige her!

1 comment

Peter Nielsen 17. marts 2020 - 19:29

Du er en engel!Det smagte guddommeligt!!Tak for mad!!!

Reply

Leave a Comment