Æggewrap med laks og mozarella.
Her får du inspiration til en super nem og hurtig frokost. En æggewrap med laks, salat, tomat og små mozzarella kugler.
Selve ægge wrappen kan sagtens laves i forvejen, måske om aftenen. Så skal du blot komme fyldet i næste dag. Sådan en wrap lavet af æg kan man sagtens fylde, rulle sammen og snuppe med i madpakken på farten.
Find flere nemme frokost opskrifter lige her!
Æggewrap med laks
Lækker wrap lavet af æg fyldt med røget laks, salat og frisk mozzarella.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
1 person
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag
Ingredients
Æggewrap
- 2 æg
- En lille sjat mælk
- ½ tsk salt og lidt peber
- 1 tsk olie
Fyld
- 50 g røget laks
- 5 små mozzarella kugler
- 1 tomat
- 1 håndfuld edemammebønner, optøet
- 2 hjerteblade
- Frisk basilikum
- Pesto
Fremgangsmåde
- Æg, mælk, salt og peber piskes sammen.
- Æggeblandingen hældes en varm mellemstørrelse pande med olie.
- Æggewrappen steges ved svag til middel varme i ca. 5 minutter.Den skal være næsten helt færdig før den vendes på den anden ide.Giv den et minut på den anden side.
- Lad æggewrappen køle af.
- Skær salat og tomat i grove stykker.
- Læg wrappen på en tallerken og kom alt fyldet på den ene side.Kom evt. lidt pesto i.Fold den anden side over fyldet. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Selve æggewrappen består af ganske få ingredienser. Det er en god basis opskrift på en wrap hvis du ønsker at udskifte brødet i en almindelig wrap med en mere proteinholdig version.
Mere inspiration til opskriften.
- Du kan fylde trappen med mange andre sager end laks. For eksempel hvis du har en rest kylling tilbage fra aftensmaden.
- Prøv også at komme mindre fyld i og rul den stramt så er den super nem at tage med på farten.
- Man kan sagtens lave nogle stykker af selve wrappen og have dem liggende i køleskabet til et par dages frokoster. De kan også sagtens fryses ned.
2 Responses
Hej ☺️
Er det mælk eller vand som skal i ☺️
Hej Stefanie,
Det er mælk. Jeg har rettet det i teksten.
Tak 🙂
Kh Maria