Påske Rocky Road.
Her får du opskriften på lækre stykker påske rocky road. Det er en slags chokoladebrud hvor fyldet er lavet af påskeæg med marcipan og små stykker af skumfiduser. Det smager super godt er også virkelig dekorativt på påskebordet.
Rocky road er ret nemt at lave og kan opbevares på køl.
Påske rocky road
Lækre stykker af rocky road med små marcipan påskeæg.
Forberedelses tid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 3 timer timer 15 minutter minutter
0
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 uge på køl
Ingredienser
- 100 g mørk chokolade
- 50 g hvid chokolade
- 100 g marcipan fugleæg
- 50 g skumfiduser
- Et nip flagesalt
Fremgangsmåde
- Smelt den mørke chokolade over vandbad.
- Klip skumfiduserne i små stykker og skær ligeledes marcipanæggene ud i stykker.
- Kom påskeæg og skumfiduser i en form beklædt med bagepapir, gem lidt af det til toppen.
- Hæld den mørke smeltede chokolade over og smelt den hvide imens.
- Derefter hældes den hvide chokolade over. Fordel det lidt med en gaffel. Drys de sidste stykker marcipanæg og skumfiduser på toppen. Drys med et lille nip flagesalt.
- Kom formen i køleskabet i mindst et par timer, så chokoladen størkner. Skær derefter i mundrette stykker. Chokoladen opbevares i en bøtte på køl. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Du kan sagtens nøjes med kun at bruge mørk chokolade eller bruge mælke chokolade. Alt efter hvad du foretrækker!
- Jeg kan anbefale dig at prøve med nogle nødder i også. Fx lidt salte nødder vil være rigtig lækkert i. Ofte bruger jeg mandler til at blande i chokoladebrud. Det synes jeg smager skønt.
- Mandlerne kan fx ristes i ovnen i 5-7 minutter ved 170 grader. Eller en tur på panden. Det giver en lækker smag og ekstra sprødhed i chokoladen.