Pizzahorn

Pizzahorn med skinke og ost.

Her får du min nemme pizzahorn opskrift, som er proppet med fyld som gør dem bløde og utrolig smagfulde. Pizza snack er virkelig et super indslag i madpakken.

Bag dem til dine børn, eller måske dig selv? Og endnu bedre – tag  dine børn med i køkkenet. Det er sjovt at lave og endnu sjovere at have noget med i børnehavene og skole, som de selv har været med til at lave.

Prøv også disse pizzasnegle med tomat og ost.

5 fra 1 stemme

Pizzahorn

Pizzahorn med ost og skinke, perfekte til madpakken.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 2 timer 15 minutter
24 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

Dej

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • ½ dl olie
  • 1 æg
  • 450 g hvedemel
  • 150 g grahamsmel
  • 10 g salt

Fyld

  • 2 dl pizzasauce
  • 200 g revet ost
  • 200 g skinkestrimler

Fremgangsmåde

Dej

  • Gæren opløses i den lune vand.
  • Kom æg og olie i. Sørg for at ægget er rørt helt ud.
  • Tilsæt mel og salt og ælt dejen godt sammen i ca. 5 minutter.
    Meget gerne på røremaskine.
  • Lad dejen hæve tildækket og lunt i 45 minutter.

Pizzahorn

  • Drys lidt mel på køkkenbordet.
    Form dejen til to lige store boller og rul dem ud i cirkler med kagerullen.
    De skal være ca. 35 cm i diameter.
  • Smør pizzasauce på. Fordel ost og skinkestrimler på.
  • Hver cirkel skæres igennem lodret og vandret. og hver kvarte deles i 3.
    Så du har 12 stykker på hver cirkel.
  • Fra den brede ende rulles stykket sammen til den spidse ende.
    Ligesom med pølsehorn.
  • Fordel hornene på to bageplader med bagepapir og læg dem så spidsen ligger nedad.
    Så går dejen ikke op under bagningen.
  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft). Lad hornene efterhæve i 20 minutter.
  • Pensel med sammenpisket æg og drys med tørret basilikum eller oregano.
    Bag en plade af gangen i ca. 18 minutter til de er gyldne og sprøde i kanten.
  • Hornene afkøles på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Du kan også sagtes undlade skinke og nøjes med at komme tomatsauce og ost i.
  • Spiser du ikke svinekød kan kyllingstrimler eller oksestrimler også bruges.
  • Du kan faktisk også bruge dejen til at lave pølsehorn. For eksempel kan der laves dobbelt portion dej og så kan der både laves pølsehorn og pizzahorn.
  • Pizzahornene kan sagtens fryses ned. Så er det også til madpakkerne over længere tid. Frys dem ned så snart de er bagt og afkølet. Så vil du også få friske og næsten nybagte horn når de tages ud af fryseren igen. Tø dem bare op på køkkenbordet og kom dem derefter direkte i madpakken.
  • Hvis du ikke har grahamsmel men i stedet en anden fuldkornsmel

 

Pizzahorn

Nemme pizzahorn opskrift.

Denne pizzahorn opskrift er super god at bruge til børnenes madpakker. Det er nemlig en skøn pizza snack at have med i madkassen. De kan nemlig godt fryses ned og det gør det lidt nemmere i hverdagen, at man ikke skal bage dem så ofte.

Når vi skal bruge en herhjemme, tager jeg et pizzahorn ud fra fryseren og kommer det direkte i madkassen. Når det så skal spises, så er det optøet og klar.

Jeg har prøvet at gøre opskriften så nem som muligt, så alle kan være med. Fremgangsmåden er lidt den samme som når du laver pølsehorn. De skal skæres ud og rulles på samme måde men i pizzahorn er der lidt mere fyld: Tomatsauce, ost og skinkestrimler. Men du kan for eksempel gøre det nemmere for dig selv og købe en færdig pizzasauce.

Fyldet er faktisk helt op til dig selv. Det vigtigste er tomatsauce og ost. Så kan du variere det lige som du ønsker.

Det er også lækkert med små stykker pepperoni i. Her skal man bare lige skære skiverne i mindre stykker. Så de er nemmere at rulle og spise.

 

Pizzahorn

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..