Home Juleopskrifter Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

by Maria
Risengrødsvafler

Risengrødsvafler af risengrød!

Findes der noget bedre end at bruge sine rester fra risengrøden til et par lækre risengrødsvafler? Det kan du måske svare på, når du har prøvet opskriften her!

Vaflerne er søde i smagen. De er bløde indeni og bliver let sprøde udenpå. De er virkelig skønne og jeg er meget begejstret for opskriften. Jeg laver min risengrød ud fra denne opskrift. Men lige meget hvilken opskrift du bruger, så synes jeg at du skal prøve vaflerne – hvis du har risengrød tilovers!

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler af risengrød! Findes der noget bedre end at bruge sine rester fra risengrøden til et par lækre risengrødsvafler? Det kan du måske svare på, når du har prøvet opskriften her! Vaflerne er søde i smagen. De er bløde indeni… Vafler Risengrødsvafler European print
portioner: 5 vafler forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 300 g risengrød
  • 2 æg
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk kanel
  • 1 knsp kardemomme
  • Lidt smør til stegning

Sådan gør du:

  • Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt - gerne med en el-pisker
  • I en anden skål vendes risengrøden  med mel, bagepulver, kanel og kardemomme og til sidst vendes de piskede æg i
  • Tænd for vaffeljernet. Når det er varmt kommes ca. 4 store spsk. på jernet og det lukkes.
  • Giv vaflen ca. 4 minutter. Løft i låget helt op før du kan mærke at vaflen selv slipper, ellers vild en dele sig. Velbekomme!

Du kan server en god marmelade til dine vafler. Eller måske denne nemme æblekompot. Du kan også bare drysse med flormelis, det smager også dejligt.

Jeg synes det er en skøn opskrift og jeg kan ikke andet end at anbefale dig at prøve. Jeg er sikker på at både store og små, vil være vilde med vaflerne.

Leave a Comment