Home Fisk Skaldyrssalat

Skaldyrssalat

by Maria
Skaldyrssalat

Skaldyrssalat

Her får du opskriften på en lækker skaldyrssalat med rejer og krebsehaler. Dressingen er rørt med creme fraiche og mayonaise, og får en skøn smag fra den friskhakket dild.

Sådan en skaldyrssalat er perfekt på frokostbordet. Både til fx pinse, påske eller julefrokostbordet.

Du kan evt lave din egen mayonaise selv, det tager ikke særlig lang tid. Du kan med fordel lave dobbelt af hvad du skal brige og servere den hjemmelavede mayo, som tilbehør til resten af frokostbordet.

Køber du en færdig mayo så vil jeg anbefale dig at købe en ´ægte mayonaise´ det gør virkelig smagen meget bedre.

Skaldyrssalat

Skaldyrssalat

Skaldyrssalat Her får du opskriften på en lækker skaldyrssalat med rejer og krebsehaler. Dressingen er rørt med creme fraiche og mayonaise, og får en skøn smag fra den friskhakket dild. Sådan en skaldyrssalat er perfekt på frokostbordet. Både til fx… Frokost Skaldyrssalat European print
portioner: 6-8 portioner forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 300 g rejer og krebsehaler, drænet vægt
  • 100 g mayo
  • 100 g creme fraiche
  • 2 tsk ketchup
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 spsk hakket dild
  • ½ tsk salt og lidt peber

Sådan gør du:

  • Dræn rejer og krebsehaler i en sigte
  • Imens røres alle ingredienserne sammen til dressingen og smages til
  • Vend rejer og krebsehaler i, vend det godt rundt og smag evt på dressingen om du synes den mangler lidt smag. Velbekomme!

Du kan sagtens lave skaldyrssalaten tidligere på dagen og stille den på køl indtil den skal serveres. Nogle gange er det bare skønt at have lavet maden på forhånd, i hvert fald alt det som der er muligt at forberede.

Fordelen ved at lave den nogle timer før er, at den står og trækker smag. Du får derfor en mere smagfuld skadyrssalat på den måde. Gør du dette kan du også vente lidt med at smage den til, da det måske slet ikke er nødvendigt efter at den har trukket nogle timer på køl.

Du kan finde flere opskrifter til frokostborde lige her.

Skaldyrssalat

Leave a Comment