Home Frokost Spinat vaffel toast

Spinat vaffel toast

by Maria
Spinat vaffel toast

Spinat vaffel toast

LÆKRE spinat vaffel toast. En anderledes men virkelig lækker og sundere måde, at spise toast på.

De grønne toast er lavet af spinatvafler som er klappet sammen med ost, skinke og dijon sennep. Efter en tur i toastjernet får du så resultatet som ses på billedet.

De kan altså anbefales!

Spinat vaffel toast

 

Spinat vaffel toast

Spinat vaffel toast

Spinat vaffel toast LÆKRE spinat vaffel toast. En anderledes men virkelig lækker og sundere måde, at spise toast på. De grønne toast er lavet af spinatvafler som er klappet sammen med ost, skinke og dijon sennep. Efter en tur i… Frokost Spinat vaffel toast European print
portioner: 2 toast forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 4 spinatvafler
  • 4 skiver god skinke
  • 2 store skiver ost
  • Evt. 2 tsk. dijonsennep

Sådan gør du:

  • Opvarm toastjernet
  • I mens fordeles ost og skinke på to af de fire vafler. Ovenpå smøres med dijon sennep og den anden vaffel klappes ovenpå
  • Kom vaflerne i toastjernet i ca. 5-8 minutter. (min maskine indikerer når de er færdige). Når osten er helt smeltet er dine toast klar. Velbekomme!

En toast er noget som jeg husker fra min barndom i klubben. To stykker hvidt toastbrød klappet sammen med den billige smelteost fra netto og noget skinke. Når den så var færdig fik man den lagt i et kaffefilter, som mindende og et ægte stykke toast papir (eller hvad man kalder det). Jeg er faktisk meget mere fan af min lidt anderledes udgave her lavet på spinatvaflerne. Men det er jo en smagssag og minderne er skønne at have!

Spinat vaffel toast

 

Spinat vaflerne

Vaflerne er meget nemme at lave men du kan også sagtens laves på forhånd. Når jeg laver en portion spinat vafler så opbevarer jeg dem i en bøtte på køl i nogle dage. Der kan de sagtens holde sig.

Hvis jeg ved, at jeg ikke når at spise dem så ryger de bare i fryseren i stedet. Jeg er simpelthen så meget fan af, at have lidt forskellige sager i min fryser. Det er perfekt til de dage hvor jeg ikke orker at lave mad.

Og her er det perfekt til en lyn hurtig spinat vaffel toast.

Hvilket vaffeljern bruger jeg?

Jeg bruger Tefal snack collection (affiliate link). Jeg synes at det fungerer virkelig godt og så kan man tilkøbe forskellige plader. F.eks. hjertevafler, panini plader og mange andre.

Leave a Comment