Spinat vaffel toast

Spinat vaffel toast.

En lækker spinat vaffel toast. Har du hørt om det før? Denne toast består at to hjemmelavede spinat vafler som er sammensat med ost, skinke og smurt med Dijon sennep. Efter en tur i toastjernet så får du så resultatet, som ses på billedet.

Det er disse spinat vafler som bruges til at lave en spinat vaffel toast!

Det er en anderledes men virkelig lækker og sundere måde, at spise toast på. De kan altså anbefales!

 

Spinat vaffel toast

En toast er noget som jeg husker fra min barndom i klubben. To stykker hvidt toastbrød klappet sammen med den billige smelteost og noget skinke. Når den så var færdig fik man den lagt i et kaffefilter, som mindende og et ægte stykke toast papir (eller hvad man kalder det). Jeg er faktisk meget mere fan af min lidt anderledes udgave her, lavet på spinatvaflerne. Men det er jo en smagssag og minderne er skønne at have!

Spinat vaflerne.

Vaflerne er meget nemme at lave men du kan også sagtens laves på forhånd. Når jeg laver en portion spinat vafler så opbevarer jeg dem i en bøtte på køl i nogle dage. Der kan de sagtens holde sig.

Hvis jeg ved, at jeg ikke når at spise dem så ryger de bare i fryseren i stedet. Jeg er simpelthen så meget fan af, at have lidt forskellige sager i min fryser. Det er perfekt til de dage hvor jeg ikke orker at lave mad.

Og her er det perfekt til en lyn hurtig spinat vaffel toast.

Kom et stykke bagepapir i toastjernet!

Vil du gerne slippe for den smeltede ost i toastjernet? Så kan jeg anbefale at lægge et stykke bagepapir i og klappe om din toast. Så slipper du for at osten læber ud og du skal rengøre maskinen bagefter!

Spinat vaffel toast

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kigge på..