Home Juleopskrifter Sukkerfri marcipan trøffelkugler

Sukkerfri marcipan trøffelkugler

by Maria
Sukkerfri marcipan trøffelkugler

Lækre sukkerfri marcipan trøffelkugler!

Her får du opskriften på nogle virkelig lækre sukkerfri marcipan trøffelkugler, som er meget nemme at lave.

De får en let smag af rom fra romsessens uden at det er for meget. Trøffelkuglerne er lækre bløde indeni og det passer perfekt med den sprøde chokolade overtræk udenpå.

Du kan sagtens anvende marcipan og chokolade med sukker. Det er helt op til dig. Men her har alle dem som ønsker lækre sager uden tilsat sukker også en mulighed for at være med.

Sukkerfri marcipan trøffelkugler

Sukkerfri marcipan trøffelkugler

print
portioner: Ca. 30 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.5/5
( 2 voted )

ingredienser

  • 200 g. dadler uden sten (dem fra papæske)
  • 100 g. sukkerfri marcipan
  • 2 spsk. romessens
  • 3 spsk. ren kakaopulver
  • 150 g. sukkerfri chokolade
  • Evt. frysetørret hindbær eller andet som pynt

Sådan gør du:

  • Fjern sten fra dadlerne og kom dem i en foodprocessor (eller minihakker) sammen med marcipan, kakaopulver og romessens. Kør det til det har fået en ensartet og blød konsistens og kom så massen på køl i minimum 30 minutter
  • Chokoladen smeltes - evt. over vandbad
  • Kuglerne trilles og vendes i den smeltede chokolade
  • Kom kuglerne på en plade eller stor tallerken med bagepapir og drys evt. med lidt frysetørret hindbær

Jeg er sikker på at både store og små vil være vilde med dem. Det har de været i min familie.

Kuglerne opbevares på køl i en bøtte med låg. De kan sagtens holde sig et par uger, hvis I kan lade dem ligge der så længe!!

Leave a Comment