Tortilla wraps med laks
Her får du opskriften på nogle virkelig lækre tortilla wraps med laks og avocado.
De er smurt med flødeost og foruden laks og avocado er de også fyldt med fintsnittet salat. De er super simple at lave.
Skær dem ud i små stykker, ligesom på billedet, og server dem fx som en lille starter til gæsterne. Du kan sagtens lave rullerne dagen før og bare skære dem ud inden servering.
Tortilla wraps med laks
Ingredienser
- 2 store tortilla madpandekage
- 150 g laks (bagt eller varmrøget)
- 4 spsk flødeost
- 1 avocado i skiver
- Lidt citronsaft
- 3 gode håndfulde fintsnittet salat gerne hjertesalat
- Lidt salt og peber
Fremgangsmåde
- Smør flødeosten på de to pandekager og fordel avocadoskiverne ovenpå. Kom lidt citronsaft over skiverne.
- Smuldre laksen ud på pandekagerne så det er små stykker over det hele, drys med salt og peber og fordel salaten.
- Rul pandekagerne stramt sammen men pas på at du ikke bare skubber al fyldet ud.
- Vil du servere dem i små bidder, så pak dem stramt sammen i noget husholdningsfilm og læg dem på køl i ca. 30 minutter. Skal de spises hele er det bare at servere eller pakke dem sammen og snuppe med på farten. Velbekomme!
Du kan også snuppe en tortilla wrap med laks med i madpakken evt. i en stor rulle i stedet. Med lidt grønt ved siden af så har du en skøn frokost. Og ja de kan jo også laves til en ekstra nem omgang aftensmad. Evt. hvis du har en rest laks tilbage fra aftensmaden dagen forinden. Varmrøget laks i smager også virkelig godt og det samme gør forskellige krydderurter.
Er du slet ikke til fisk så kan du også sagtens bruge kylling i stedet.
Du kan finde flere nemme frokost opskrifter lige her!