Home Brunch Avocadomad med spejlæg

Avocadomad med spejlæg

by Maria
Avocadomad med spejlæg

Avocadomad med spejlæg

En lækker avocadomad med spejlæg. Her går man ikke galt i byen, så længe at du har heldet med dig når avocadoen skæres over. For det ved vi jo godt alle, at det er lidt som at vinde i lotteriet ik…

Denne mad er super simpel og smager bare virkelig godt!

Den modne avocado bliver most med en gaffel på enten et stykke frisk brød eller ristet (det er nemlig også super lækkert) og på toppen et spejlæg med en blød æggeblomme. Mums!

Ikke kun smager det godt men det er også super fint at servere, måske hvis du har gæster til morgenmad eller brunch. Vi spiser jo også med øjnene.

Avocadomad med spejlæg

Avocadomad med spejlæg

Avocadomad med spejlæg En lækker avocadomad med spejlæg. Her går man ikke galt i byen, så længe at du har heldet med dig når avocadoen skæres over. For det ved vi jo godt alle, at det er lidt som at… Brunch Avocadomad med spejlæg European print
portioner: 2 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2 æg
  • 2 skiver brød
  • ½ moden avocado
  • Lidt karse
  • Flagesalt og friskkværnet peber
  • Lidt olie til stegning

Sådan gør du:

  • På en middelvarm pande med lidt olie slås de 2 æg ud og steges i ca. 4 minutter
  • Imens moses ½ avocado på hvert skive brød med en gaffel
  • Anret spejlægget på brødet, drys med lidt flagesalt, peber og karse. Velbekomme!

Du kan også lave din avocadomad på et stykke ristet rugbrød. Det smager også super godt. I det hele taget er vi rigtig glad for ristet rugbrød hjemme hos os.

Om det er pålæg, ost, marmelade eller noget helt fjerde at vi kommer på – så smager det bare virkelig godt!

Leave a Comment