Omelet med tomat og mozzarella
En lækker omelet med tomat og mozzarella. Super nem at lave og det smager bare virkelig lækkert!
Mozzarellaen giver omeletten den skønneste konsistens, tomaten gør den saftig og de friske basilikumsblade giver en skøn smag.
Du kan evt. servere en let salat ved siden af.
Omelet med tomat og mozzarella
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
1 person
Ingredienser
- 2 æg
- ½ dl mælk
- ½ rødløg i små tern
- 1 to mat i tern
- ½ tsk salt og lidt peber
- 40 g frisk mozzarella i små stykker
- 1 håndfuld friske basilikumsblade snittet
- Lidt olie til stegning
Fremgangsmåde
- Pisk æg og mælk sammen og vend salt, peber, mozzarella, basilikum og tomat i.
- På en middelvarm lille pande sauteres løget af i lidt olie.
- Hæld æggeblandingen på panden og lad det sætte sig i 3-4 minutter.
- Vend så den ene side over den anden og giv omeletten yderligere 3-4 minutter og vend den så på den anden side og giv den et par minutter mere. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Du kan spise omelet både til morgenmad, frokost eller som en nem aftensmad.
Ofte spiser jeg omelet til frokost, de dage hvor jeg ikke er nødsaget til at snuppe min frokost med på farten.
Til de måltider bliver det oftere en måltidssalat. Som kan opbevares og transporteres i en bøtte. Så er alt nemlig blandet sammen hjemmefra.