Banan pandekager

Her får du opskriften på lækre og utrolig nemme banan pandekager. De får en naturlig sødme fra bananen og behøves ikke andet for at søde dejen.

Prøv også at server disse banan pandekager med en sød bærcreme til.

Pandekagerne er perfekt til morgenmaden. Eller som et mellemmåltid eller måske til  dessert.

Disse banan pandekager er også fryseegnet. Så har du flere bananer liggende, er det nemt at gange opskriften op og gemme pandekagerne i fryseren. Så har du til den lille eftermiddags sult.

Banan pandekager

Lækre, sundere og utrolig nemme pandekager. Perfekte som morgenmad.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
8 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage i køleskabet

Ingredienser

  • 1 moden banan
  • 2 æg
  • dl havregryn
  • ½ tsk vaniljekorn
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ dl mælk

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienserne blendes sammen til en ensartet masse (jeg bruger ofte en stavblender eller minihakker).
  • Pandekagerne steges på en opvarmet pande i et par minutter på hver side - på det fleste pander behøves du ikke at bruge fedtstof. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Opskrift på bananpandekager med havregryn

Jeg giver en eller to af disse pandekager med i min datters madpakke i ny og næ. Det er et lækkert og hyggeligt indslag, som stadig er sundt og nærende i madpakken.

Vi elsker banan pandekager herhjemme. De er super nemme at lave og så smager det bare skønt. Når bananerne har ligget længe nok i frugtskålen og vi ikke lige ved hvad vi skal stille op med dem, så laver vi en stor portion.

Det kan nemlig anbefales at lade dine bananer ligge til skrællen er godt brun. Der hvor de fleste synes, at en banan ikke er til at spise mere, bare som den er. Der er bananen altså god til kager, pandekager mm. For når skrællen er brun så er der utrolig meget smag og sødme i bananen.

Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg kan anbefale at servere pandekagerne med denne søde hindbærcreme til. Det tager kun få minutter at lave. Det hele er et sundere alternativ men det gør ingenting – for det smager fantastisk.
  • Du kan finde flere pandekage opskrifter her!

2 Responses

  1. Det er verdens lækreste pandekager, tak for dem 🙂
    Det anbefales at hindbær fra frost får et opkog før man anvender dem, måske du skulle tilføje det i din opskrift på din lækre hindbærcreme?
    Vh. Henriette

    1. Hej Henriette,
      Tak for din besked. Hvor er det skønt at du kan lide dem 🙂
      Mht. behandlingen af hindbær, så står det på poserne når man køber frosne hindbær.
      Så det har jeg tænkt er nok info.
      Så kan det nemlig være op til den enkelte at vurdere om man vil gøre det eller ej.
      Tak for input 🙂
      Kh. Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..