Dilddressing

Dilddressing.

Her kan du få en skøn hjemmelavet dilddressing opskrift. Denne dressing er super simpel at lave og man behøves ikke meget andet for at lave en skøn dressing med dild.

Hvis du er vild med dild, så kan du prøve at lave denne friske skaldyrssalat, der er perfekt til frokostbordet.

Dressingen kan man fx sætte på froskostbordet, hvor den kan serveres sammen med rejer, fisk eller andet skaldyr.

Det er en meget nem dressing at røre sammen, og så kan man selv bestemme, hvor kraftig en dild smag, som man gerne vil have.

Dild dressing

Frisk og nem dressing med dild og citron.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
210 g
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 200 g cremefraiche
  • 2 spsk dild, hakket
  • 1 knsp salt og lidt peber
  • citronsaft

Fremgangsmåde

  • Bland cremefraiche, dild, salt og peber sammen.
    Smag dressingen til med citronsaft. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg elsker at bruge frisk dild i mine opskrifter, da de bare giver et ekstra pift til hele retten. Jeg bruger blandt andet frisk dild i min hytteost sommersalat, som også er god til frokostbordet.
  • Du kan røre denne hjemmelavet dilddressing sammen på 5 minutter.
  • Det er også en dressing, som du sagtens kan lave dagen før. Så hvis du eksempelvis skal have gæster her i weekenden, så kan du lave den dagen før, og så er der det mindre at lave på dagen.
  • Dressinger er med til at løfte retter med masser af god smag. Jeg har en hel kategori, hvor du kan finde andre dip, dressing og pestoer. Der er blandt andet en skøn citron mynte dressing.
Nem dressing med dild.

Selve dressingen tager ingen tid at røre sammen, så det kan næsten ikke gøres hurtigere.

Man vil ofte bruge dildressing på det kolde frokostbord, hvor det er en perfekt dressing, når man spiser rejer eller laks.

Jeg bruger allerhelst friske krydderurter, når jeg rører en dressing sammen. Det gælder også i denne her dilddressing opskrift, hvor jeg vil anbefale dig, at du bruger frisk dild.

Du kan også bruge tørret dild, hvis det er det du har derhjemme. Men den friske er at anbefale. Frisk dild koster desuden ikke ret meget, og du kan få det i de fleste supermarkeder – også de små.

 

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..