Lækker hummus med toppings
Dét her er altså en virkelig lækker omgang hummus med toppings.
Lige præcis sådan en stor tallerken er et oplagt valg, at servere til dine gæster.
Jeg har også før lavet hummus på søde kartofler, opskriften kan du se lige her!
Der er anderledes og utrolig indbydene, at sætte på bordet.
Hummus med toppings
Ingredienser
- ½ portion honningbagte gulerødder
- 1 portion humus
- 1 håndfuld bredbladet persille hakket
- et par håndfulde gode oliven
- Flagesalt og lidt olivenolie
Fremgangsmåde
- Fordel humus på et mellemstort fad/tallerken.
- Kom en smule olivenolie på og drys med lidt flagesalt.
- Kom gulerødderne på, fordel oliven ovenpå og drys persille på toppen (jeg anbefaler lidt kerner på toppen også). Velbekomme!
Med en ske i kan alle snuppe lidt sammen med de andre lækkerier du får lavet. Det er også en god idé med lidt godt brød til. Så kan man dyppe brødet i den skønne hummus.
Selve fremgangsmåden er et “samlesæt” af flere opskrifter på bloggen.
Min hummus er som sagt blevet toppet med honningbagte gulerødder, gode oliven, lidt god olie og friskhakket persille. Det var faktisk også meningen at jeg ville have drysset lidt saltbagte græskarkerner på toppen. Men det må blive ved forslaget til dig, da jeg glemte det i farten.
Jeg serverer sådan en omgang hummus som tilbehør til aftensmaden, i stedet for en traditionel salat, eller bare at servere en skål med hummus.
Du kan se flere opskrifter på salater og tilbehør lige her.