Home MorgenmadGrød Køleskabsgrød med æble og kanel

Køleskabsgrød med æble og kanel

by Maria
Køleskabsgrød med æble og kanel

NEM køleskabsgrød med æble og kanel

Her får du opskriften på en lækker køleskabsgrød med æble og kanel. En perfekt efterårs morgenmad som er utrolig nem at lave. Alle ingredienserne blandes sammen om aftenen. Om morgen skal du kun vende revet æble i, og så er din køleskabsgrød klar til at blive spist.

Det er også en perfekt morgenmad at snuppe med på farten. Opskriften er beregnet til to portioner, så har du evt. morgenmad til to dage. Den kolde grød kan sagtens holde sig i køleskabet i nogle dage.

Du kan evt. toppe den kolde grød med hjemmelavet granola med kanel og frisk frugt. Eller hvad du nu lige har i hjemmet. Prøv den – det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Du kan finde flere opskrifter på grød lige her!

Køleskabsgrød med æble og kanel

Køleskabsgrød med æble og kanel

NEM køleskabsgrød med æble og kanel Her får du opskriften på en lækker køleskabsgrød med æble og kanel. En perfekt efterårs morgenmad som er utrolig nem at lave. Alle ingredienserne blandes sammen om aftenen. Om morgen skal du kun vende… Morgenmad Køleskabsgrød med æble og kanel European print
portioner: 2 portioner forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 2.7/5
( 3 voted )

ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 2½ dl mandelmælk
  • 2 spsk chiafrø
  • ½ tsk vaniljekorn
  • ½ tsk kanel
  • Evt. en dadel, hakket i små tern
  • 1 revet æble

Sådan gør du:

  • Rør chiafrøene ud i mandelmælken. Rør det grundigt rundt nogle gange med nogle minutters mellemrum, så chiafrøene bliver ordentligt fordelt i væsken og ikke klumper
  • Bland de resterende ingredienser i, på nær æblet
  • Stil blandingen på køl natten over
  • Om morgenen tages halvdelen af portionen op i en skål, det halve æble rives og blandes i grøden
  • På toppen kan du komme granola og frisk frugt. Velbekomme!

Jeg elsker smagen af æble og kanel – så det her er den perfekte kolde grød, efter min mening! Personligt synes jeg, at portionen er stor nok til, at den kan deles i to. Det kan du jo vurderer når du har lavet den og ellers er det simpelt lige at tage en halv gang mere i.

Jeg har også før spist grøden som et mellemmåltid. Den er perfekt til de dage, hvor eftermiddagssulten er ekstra stor!

2 comments

Charlotte Sørensen 9. maj 2019 - 10:37

Hej vil hører dig af en gang hvor mange kcal er der i din hjemmelavet chia grød med havremælk
Jeg laver den af 4 spsk chiafrø og 3 dl havremælk og 1/2 tsk Vanilie sukker
Tak for dejlig inspiration !

Bh Charlotte

Reply
Maria 10. maj 2019 - 18:58

Hej Charlotte,
Tak for din besked.
Jeg udregner ikke kalorier, så det kan jeg desværre ikke svare dig på.
Kh. Maria

Reply

Leave a Comment