Madpakke med pølsehorn

Madpakke med pølsehorn.

Her finder du inspiration til, hvad en madpakke med pølsehorn kan indeholde. I denne madpakke er rugbrødet skiftet ud med de hjemmebagte pølsehorn og derudover noge andre lækkerier. Se madpakkens indhold herunder.

En af de ting som man altid kan bruge inspiration til, det er nemlig madpakker. Især hvis man har børnehavebørn og skolebørn. Hvor mange gange har man ikke tænkt; Hvad skal jeg nu finde på til madpakken?

På denne side kan du løbende finde inspiration til hvad madpakkerne kan fyldes med.

 

Indhold i denne madpakke.

Madpakke med pølsehorn

 

Hvad skal madpakken indeholde?

Madpakker indeholder meget ofte rugbrød med pålæg og måske lidt grønt ved siden af.

Det er selvfølgelig også en god madpakke, men ofte går børnene hen og bliver trætte af det, hvis det er det samme, de åbner gang på gang.

Det kan resulteret i, at de ikke får spist al deres frokost, men at den i stedet ender i skraldespanden, hvilket er en skam.

Som du kan se på billedet, har jeg taget lidt forskelligt og kommet i Josefines madpakke. Der er en masse grønt, som er skyllet, skåret og klar til at blive spist.

Ved at det grønne er helt klar til at blive spist, så vil det oftest ryge hurtigere ned. Det gælder også med eksempelvis appelsiner eller æbler, der kan skæres i både. På den måde skal barnet ikke selv stå for den del, og de kan gå direkte til at spise.

Derudover handler det også om at madpakken skal se lidt indbydende ud. Det ved vi fra os selv. Ser det lækkert ud, er der noget at vælge mellem og med forskellige farver i maden – så vil vi også meget hellere spise det.

 

Forbered madpakken og spar tid.

Selvom jeg både har lagt pølsehorn, pasta og bananpandekager i madpakken, betyder det ikke, at jeg står hver aften og laver alle tre ting.

Mit allerbedste råd er at forberede sig løbende. Lav en god portion af fx bløde pølsehorn, pølsehorn med fuldkorn eller pizzahorn. Og når du er i gang så lav gerne en dobbelt portion. Gem et par stykker af det der er bagt til de kommende dages madpakker og frys så resten ned. Så har du altså masser af pølsehorn (eller hvad du har bagt) i fryseren.

Så skal du blot tage pølsehornet ud af fryseren om morgenen og putte det i madpakken – så er det optøet til frokost. Det er simpelthen guld værd i hverdagen og så kan man meget nemt variere i ugens madpakker.

Det samme gør jeg med bananpandekagerne, de fryses også ned.

Pasta kommer oftest i madpakken, når vi har fået noget med pasta aftenen før, og der er lidt rester. Det er en god måde at undgå madspild på.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kigge på..