Mango puré

by Maria
Mango puré

Mango puré.

Her kan du få en virkelig lækker mango puré opskrift på en dejlig sød mango mos, som man også sagtens kan kalde det.

Du kan putte det på en omgang skyr eller yoghurt sammen med en omgang hurtig lækker granola.

Det er en virkelig nem ting at lave, og man kan bruge de til mange forskellige ting. Det er den lækreste form for topping til eksempelvis morgenmaden.

Mango puré

Lækker, frisk og nem puré at mango.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 3-4 dage

Ingredienser

  • 250 g frossen mango i tern
  • ½ dl vand
  • 4 tsk sukker

Fremgangsmåde
 

  • Bring alle tre ingredienser i kog.
    Lad det simre i 5-10 minutter.
    Blend det sammen og opbevare puréen på køl i en lille beholder.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

 

Mere inspiration til opskriften.
  • Det kan sagtens holde sig på køl i flere dage. På den måde er det nemt at lave en portion, som kan bruges til morgenmad og mellemmåltider ugen igennem.
  • Hvis I er flere, der spiser det, kan du med fordel lave dobbelt portion. Så kan der være nok til jer alle!
  • Det er en mango mos, der også sagtens kan ryge i fryseren. Det kan man eksempelvis gøre, hvis der er blevet lavet lidt for meget.
  • Frys det ned i mindre portioner og så kan man tage ud til et pas dage ad gangen.
Mango puré opskrift.

Det er en super nem opskrift at biksen sammen. Man kan også sagtens lave denne puré af frisk mango hvis du har det i stedet. jeg bruger den også på min chiagrød om morgenen. Det er bare virkelig lækkert med en frisk topping, og så er smagen af mango bare virkelig lækker.

Jeg har en anden opskrift, hvor det er en chiagrød lavet på kokosmælk, og så er der en mango-ananaspuré på toppen.

Det er en virkelig god måde hurtigt at få gjort sin morgenmad klar på om morgenen. Her rører man bare sin chiagrød sammen om aftenen, og så er den klar til at blive spist dagen efter.

Det er så dagen efter, at man kan komme sin mango puré på toppen sammen med eventuelt andet topping, som man nu har lyst til. Masser af frisk frugt er altid en god idé oven på grød, yoghurt og skyr.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering