Mexi hotdog med spinatvafler
Her får du inspiration til en lækker omgang mexi hotdog med spinatvafler, salsa og guacamole. En anderledes måde at spise hotdogs på – men en lækker en!
Hvis det bliver lidt for mystisk med spinatvafler, så kan du også bruge disse bløde og lækre pølsebrød.
Men lyder vafler lidt sjovere, så kan alle slags madvaffel opskrift bruges. Du kan fx også prøve disse gulerodsvafler.
Der er toppet med syltede rødløg som klart kan anbefales. Det er virkelig lækkert på. Sådan en portion kan holde sig minimum en uge på køl. Så de kan sagtens laves på forhånd.
Mexi hotdog med spinatvafler
Ingredienser
Spinatvafler
- 2 æg
- 2/3 dl mælk
- 150 g frossen spinat, optøet
- 75 g fuldkornsmel, fx grahamsmel
- 1/2 tsk salt og lidt friskkværnet peber
- Lidt olie til stegning
Derudover
- 4 gode pølser
- Tomatsalsa
- Guacamole
- Friske koriander
- Syltede rødløg
Fremgangsmåde
- Start med at lave dine spinatvafler. Blend alle ingredienserne til vaflerne sammen.
- Kom blandingen på køl i 20-30 minutter.
- Opvarm et vaffeljern og kom lidt fedtstof på – du kan evt pensle fedtstoffet på.
- Vaflerne bages i 4-5 minutter.
- Steg pølserne på en middelvarm pande til de er godt sprøde.
Det kan klart anbefales at prøve en gang hotdog med spinatvafler. Specielt dét at lave hotdogs med vafler i stedet for hotdogbrød er både nemt og sjovt.
Er du glutenallergiker er det også en smart måde at finde et nemt og glutenfrit alternativ.
Du kan udskifte melet i vaffeldejen med boghvedemel eller glutenfri havregryn. Begge dele kan anvendes i stedet for mel.