Mexi hotdog med spinatvafler

Mexi hotdog med spinatvafler

Her får du inspiration til en lækker omgang mexi hotdog med spinatvafler, salsa og guacamole. En anderledes måde at spise hotdogs på – men en lækker en!

Hvis det bliver lidt for mystisk med spinatvafler, så kan du også bruge disse bløde og lækre pølsebrød.

Men lyder vafler lidt sjovere, så kan alle slags madvaffel opskrift bruges. Du kan fx også prøve disse gulerodsvafler.

Der er toppet med syltede rødløg som klart kan anbefales. Det er virkelig lækkert på. Sådan en portion kan holde sig minimum en uge på køl. Så de kan sagtens laves på forhånd.

Mexi hotdog med spinatvafler

Forberedelses tid: 30 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 hotdogs

Ingredienser

Spinatvafler

  • 2 æg
  • 2/3 dl mælk
  • 150 g frossen spinat, optøet
  • 75 g fuldkornsmel, fx grahamsmel
  • 1/2 tsk salt og lidt friskkværnet peber
  • Lidt olie til stegning

Derudover

Fremgangsmåde

  • Start med at lave dine spinatvafler. Blend alle ingredienserne til vaflerne sammen.
  • Kom blandingen på køl i 20-30 minutter.
  • Opvarm et vaffeljern og kom lidt fedtstof på – du kan evt pensle fedtstoffet på.
  • Vaflerne bages i 4-5 minutter.
  • Steg pølserne på en middelvarm pande til de er godt sprøde.
  • Anret så pølserne på vaflerne med guacamole, salsa, syltede rødløg og friske koriander. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

 

Det kan klart anbefales at prøve en gang hotdog med spinatvafler. Specielt dét at lave hotdogs med vafler i stedet for hotdogbrød er både nemt og sjovt.

Er du glutenallergiker er det også en smart måde at finde et nemt og glutenfrit alternativ.

Du kan udskifte melet i vaffeldejen med boghvedemel eller glutenfri havregryn. Begge dele kan anvendes i stedet for mel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..