Lækre morgenmads muffins med æble og sødet med banan!
Her får du opskriften på nogle skønne morgenmads muffins, som du kan forberede på forhånd og tage med på farten. De er milde i smagen og let søde fra banan og med friskhed fra æbletern. Personligt synes jeg, at morgenmad godt må være en smule mindre sød og ikke har voldsomt dominerende smage – det har jeg taget udgangspunkt i.
Jeg har fået mange ønsker på nemme sager, som kan snuppes med på vej til job, evt. til køreturen og som kan spises med en hånd uden problemer. Så derfor fik jeg lavet opskriften her og jeg har også selv haft flere af dem med på farten. Det er både lækkert og super nemt. Også fordi at de kan bages dagen forinden.
De opbevares i køleskabet i en bøtte med låg, hvor de holder sig lækre i 3-4 dage! Og ellers kan du fryse dem ned.
Morgenmads muffins
printingredienser
- 2 bananer
- 1 dl. mælk
- 3 æg
- 5 dl. havregryn
- 1 tsk. vaniljepulver
- 1 tsk. kanel
- 1 knsp. kardemomme
- 1 knsp. salt
- 1 æble i tern
- 1 god håndfuld mandelsplitter
Sådan gør du:
- Ovnen tændes på 180 grader
- Banan og mælk blendes sammen og æggene kommes i og det blendes kort igen
- Bananblandingen og de resterende ingredienser vendes sammen i en skål – gem evt. lidt mandelsplitter til toppen
- Det fordeles i 10 muffinsforme og bages i 25 minutter
- De afkøles på en bagerist og opbevares i køleskabet
Hvis du leder efter noget som tilfredsstiller den søde tand lidt mere, så skal du prøve opskriften på havregrøds muffins med chokolade. Mums hvor er de gode. Min datter elsker når de er blevet bagt!
Det bedste er, at ingen af opskrifterne kræver så meget og er ikke besværlige at lave!

2 comments
Har du evt prøvet at lave morgenmadsmuffin, med sød kartoffel?
Hej Tine,
Nej det har jeg ikke. Men jat hat tænkt på det flere gange – jeg har så mange idéer til opskrifter med sød kartoffel.
Den vil helt sikkert være fin i morgenmads muffins.
Kh. Maria