Sandwich boller

Sandwich boller.

Her får du opskriften på nogle lækre italienske sandwich boller. De bliver dejlig bløde og luftige indeni og får en skøn sprød skorpe, perfekte boller til sandwich.

Bollerne kan pifte en hver hjemmelavet sandwich op, og det er heldigvis nemt at følge denne her sandwich bolle opskrift.

Du kan også prøve disse sandwich proteinboller. De er lavet uden mel, med få ingredienser og kræver ingen hævetid.

Opskriften er simpel at følge og kræver faktisk minimalt æltning , kun en gang med røremaskinen.

 

Sandwich boller

Bløde italianske sandwich boller med en sprød skorpe.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 2 timer 5 minutter
8 stykker
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage
Kalorier: 262

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • ½ dl olie
  • 200 g durummel
  • 260 g hvedemel
  • 12 g salt
  • Ekstra durummel til at drysse på bordet

Fremgangsmåde

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie.
  • Kom melet i sammen med salt og ælt dejen sammen i 8 minutter på røresmaskine.
    Den lange æltning gør at dejen får masser af luft og det giver et bedre brød.
  • Drys mel på køkkenbordet og ælt dejen et par gange.
    Form den sammen til en stor bolle.
    Drys godt med mel på bordet, placer bollen derpå og drys mel på toppen.
  • Kom et stort stykke husholdningsfilm over og et klæde øverst.
    Lad dejen hæve i 45 minutter.
  • Del så forsigtigt dejen i 8 lige store stykker, brug en dejspartel.
    Og flyt stykkerne over på et stykke bagepapir.
    Dejen skal ikke trilles til kugler.
  • Læg klædet over og lad stykkerne hæve yderligere 45 minutter.
    Inden de kommes i ovnen kan du forsigtigt lave et kryds på hver bolle.
    Det giver et fint rustikt look når de bages.
  • Tænd ovnen på 210 grader og lad bagepladen blive i ovnen.
    Træk forsigtigt bagepapiret ned på den varme bageplade.
    Bag bollerne i 19 minutter.
  • Lad bollerne afkøle på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Hvis du har sandwich boller tilovers som måske er blevet en smule tørre, så smid dem endelig ikke ud! Skær bollerne i skiver, rist skiverne i ovnen med olie og kom en tomatblanding over det sprøde brød. Så får du de lækreste Bruschetta.
  • Noget andet du kan bruge dit daggamle brød til er brødcroutoner. Det er super nemt og smager virkelig lækkert ovenpå salater. Se den min opskrift på croutoner lige her.

Sandwich boller

En sprød sandwich bolle opskrift.

Jeg bruger altid en durummel i denne her opskrift, da den er med til at gøre, at bollerne får den gode sprødhed. Og det som man kender fra gode italienske sandwichboller.

Jeg vil derfor ikke anbefale andre meltyper til denne opskrift. Men du kan finde endnu flere opskrifter på boller lige her! Både dem der koldthæves natten over og de lidt hurtigere slags boller.

Hjemmebag vil altid være bedst samme dag som det er taget ud af ovnen. Det er nok ikke en hemmelighed. Men du skal ikke være ked af, hvis du har nogle sandwich stykker tilbage. Så kan du bruge dem til en af de ovennævnte ting.

 

Lækkert sandwich fyld.

Til din sandwich kan du lave mange slags variationer af fyld. En af klassikerne er helt sikkert clubsandwich med sprød bacon, stegt kylling, grønt og en god karrydressing.

En af mine absolut favorit kombinationer er serranoskinke, pesto, avocado, tomat og frisk mozzarella. Det smager helt fantastisk godt. Det kan jeg anbefale at fylde i dine sandwich boller.

Prøv også at lave en tunsalat og fylde i. Det kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet. Så er det nemt at lave en sandwich til frokosten.

2 reaktioner

  1. Hej Sophie,
    Tak for sin besked 🙂 Hvor er det dejligt at læse.
    Jeg udsender næste nyhedsbrev på søndag. Hav en rigtig god weekend.
    Kh Maria

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..