Home bagværk Sandwich proteinboller

Sandwich proteinboller

by Maria
Sandwich proteinboller

Sandwich proteinboller.

Her får du opskriften på nogle mættende og gode sandwich proteinboller. De er lavet med få ingredienser, kræver ingen hævetid og er nemme at lave!

Denne Silikone bagemåtte er brugt til bagningen.

Bollerne er et super nemt og sundere alternativ til almindelige hjemmebagte boller. Her er der skruet op for proteinindholdet og nemheden i bagningen af hjemmebagte boller.

Sandwich proteinboller

Sandwich proteinboller

Sandwich proteinboller. Her får du opskriften på nogle mættende og gode sandwich proteinboller. De er lavet med få ingredienser, kræver ingen hævetid og er nemme at lave! Denne Silikone bagemåtte er brugt til bagningen. Bollerne er et super nemt og… Proteinboller Sandwich proteinboller European print
portioner: 8 boller forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.5/5
( 6 voted )

ingredienser

  • 230 g havregryn
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • 1½ tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft)
  • Blend hytteost og æg sammen
  • Vend det i en skål sammen med resten af ingredienserne
  • Er massen meget våd så lad det stå og sætte sig lidt, havregrynene suger væsken
  • Med hånden og en ske formes 8 boller, hav en lille skål med vand stående stående til at dyppe skeen ned i
  • Fordel de 8 boller på en bageplade med bagemåtten/bagepapir
  • Giv bollerne et tryk på toppen med skeen så de er ca. 2 cm. høje. De skal gerne være lidt brede så der er plads til fyld i efter bagningen. Bag dem i ovnen i 20 minutter
  • Lad bollerne køle af på en bagerist. Velbekomme!

Der findes flere forskellige måder at lave proteinboller på. Det vigtigste er helt sikkert den tørre ingrediens som blandes med æg og hytteost. De to sidstnævnte er begge med et højt proteinindhold.

Prøv også disse protein squashboller.

For at få en glutenfri version kan du anvende glutenfri havregryn. Derudover kan noget af mængden også udskiftes med boghvedemel. Det bruger jeg ofte når jeg gerne vil bage glutenfrit.

Du kan også tilsætte hakket chokolade til dejen og lave en portion lækre og sundere chokoladeboller.

Du kan også se opskriften på disse broccoli boller. De er glutenfri og også meget nemme at lave.

Sandwich proteinboller

1 comment

Lizette 28. februar 2021 - 16:44

Rigtig gode ! Brugte glutenfri havregryn, da jeg ikke tåler det så godt ! Min søn på 11 år har også godkendt . Ville have givet dem 5 stjerner, men kom altså til at trykke forkert og kun give dem 3 stjerner, beklager

Reply

Leave a Comment