Home Frokost Æg med squash

Æg med squash

by Maria
Æg med squash

Æg med squash

En rigtig lækker og simpel ret er denne omgang æg med squash. Du kan sagtens spise det både til morgenmad og frokost. Ja i realiteten også til aftensmad.

Det er en sund og nærrende portion mad som smager dejligt og har en mild smag. Du kan altid tilføje lidt ekstra krydderier til retten, hvad end du foretrækker.

Æg med squash

Æg med squash

Æg med squash En rigtig lækker og simpel ret er denne omgang æg med squash. Du kan sagtens spise det både til morgenmad og frokost. Ja i realiteten også til aftensmad. Det er en sund og nærrende portion mad som… Frokost Æg med squash European print
portioner: 1-2 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 3-4 æg
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • ½ rødløg, i skiver
  • ½ squash, i grove tern
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 lille sjat mælk
  • 3 spsk revet parmesan
  • Olie til stegning
  • Krydderurter og et par cherrytomater til pynt

Sådan gør du:

  • Bland æg, mælk, parmesan, ½ tsk salt og lidt peber sammen i en skål
  • Opvarm en pande med lidt olie
  • Når panden er varm steges løget et par minutter og squashen kommes på panden
  • Når squashen har taget lidt farve, kommes æggemassen på panden og det hele vendes sammen
  • Krydr med salt og peber
  • Når ægget er stegt færdigt kommes retten på en tallerken
  • Pyntes med krydderurter efter eget ønske, høvlet parmesan og et par halverede cherrytomater. Velbekomme!

Retten her mætter rigtig godt. Er du meget sulten, så kan du nok godt spise den alene men retten kan også sagtens deles i to. Server evt. et par skiver ristet rugbrød til, det smager altså rigtig skønt!

Du kan finde mere inspiration bl.a. i morgenmad eller frokost kategorien.

Leave a Comment