Æg med squash

by Maria
Æg med squash

Æg med squash

En rigtig lækker og simpel ret er denne omgang æg med squash. Du kan sagtens spise det både til morgenmad og frokost. Ja i realiteten også til aftensmad.

Hvis du er vild med æg til morgenmad, kan du prøve denne lækre omelet med champignon og hytteost.

Det er en sund og nærrende portion mad som smager dejligt og har en mild smag. Du kan altid tilføje lidt ekstra krydderier til retten, hvad end du foretrækker.

Æg med squash

Lækker scrambled æg med revet squash.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
2 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Nydes med det samme

Ingredienser

  • 3-4 æg
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • ½ rødløg i skiver
  • ½ squash i grove tern
  • 1 tsk Dijon sennep
  • 1 lille sjat mælk
  • 3 spsk revet parmesan
  • Olie til stegning
  • Krydderurter og et par cherrytomater til pynt

Fremgangsmåde
 

  • Bland æg, mælk, parmesan, ½ tsk salt og lidt peber sammen i en skål.
  • Opvarm en pande med lidt olie.
  • Når panden er varm steges løget et par minutter og squashen kommes på panden.
  • Når squashen har taget lidt farve, kommes æggemassen på panden og det hele vendes sammen.
  • Krydr med salt og peber.
  • Når ægget er stegt færdigt kommes retten på en tallerken
  • Pyntes med krydderurter efter eget ønske, høvlet parmesan og et par halverede cherrytomater. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Retten her mætter rigtig godt. Er du meget sulten, så kan du nok godt spise den alene men retten kan også sagtens deles i to. Server evt. et par skiver ristet rugbrød til, det smager altså rigtig skønt!
  • Du kan finde mere inspiration bl.a. i morgenmad eller frokost kategorien.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering