Bananpandekager

Luftige bananpandekager.

Her får du opskriften på nogle nemme og meget luftige bananpandekager.

Pandekagerne er sødet med banan og derfor uden tilsat sukker. I stedet for hvedemel er der brugt havregryn som er blandet fint.

Har du mange modne bananer? Så prøv også disse bananmuffins, så kan chokoladen bare undlades hvis det er til de mindste i familien.

Bananpandekager er også perfekt til de mindste i familien. De er nemme at tykke og milde i smagen.

Bananpandekager

Luftige og søde pandekager med banan og havregryn.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
10 små pandekager
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage på køl
Kalorier: 67

Ingredienser

  • 1 moden banan
  • 3 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde

  • Æggene piskes sammen i en skål.
  • Havregryn blendes fint i en minihakker og kommes i skålen til æggene.
  • Bananen blendes også blandes sammen med havregryn og æg.
  • Bland vanilje og bagepulver deri.
  • Pandekagerne steges på en middelvarm pande i små klatter. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Opskrift på bananpandekager.

Til morgenmad, til mellemmåltid, på brunchbordet eller i madpakkerne. De er gode til det hele! 

Pandekagerne kan også sagtens fryses. Så har du et par modne bananer, så er den en god anledning til at lave en stor portion og fryse de ekstra pandekager ned.

Pandekager steges i små klatter, beregn to små spisesker dej til hver. Har du ikke en slip-let-pande så husk at komme lidt fedtstof på panden iden de steges.

Der er ikke noget sukker i disse pandekager, da sødmen kommer fra bananerne. Du kan dog godt tilsætte lidt sukker, hvis du kan lide dem ekstra søde – men de smager nu dejligt som de er!

Som skrevet er de også gode til mellemåltid. Du kan altså sagtens lave dem dagen før og så tage dem med som mellemmåltid dagen efter. De smager nemlig stadig godt, når de er kolde.

Mere inspiration til opskriften.
  • Pandekagerne kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet i en bøtte med låg. På den måde kan du forberede morgenmaden eller din lille snack.
  • Server dem for eksempel til denne rabarberkompot. Du kan også prøve denne hjemmelavede nøddecreme til.
  • Lav gerne en ekstra stor portion og frys dem ned til andre dage. Pandekagerne kan nemt lige brækkes fra hinanden når de er frosne, selvom de fryses ned i en større portion.
  • De er perfekt som et sødt indslag i skolebørnenes madpakker.

Bananpandekager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..