Gulerodsvaffel toast

Gulerodsvaffel toast.

Her finder du opskriften på en lækker gulerodsvaffel toast. Toasten er lavet af to gulerodsvafler med ost, skink tog Dijon sennep imellem. Det er en god toast i en lettere udgave end når man anvender det klassiske sandwichbrød.

Lav den for eksempel til din frokost med lidt gnavegrønt ved siden af.

Prøv også en lækker sandwich af spinatvafler med røget laks!

 

Madvafler er supergode til mange retter og når de først er lavet er det nemt at fylde dem med gode sager.

Gulerodsvaffel toast

Lækker tast af madvfaler med ost og skinke.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
1 toast
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises med det samme

Ingredienser

  • 2 gulerodsvafler
  • 2 skiver ost
  • 2 skiver skinke
  • 1-2 tsk Dijonsennep
  • Salt og peber
  • Evt. lidt friske krydderurter

Fremgangsmåde

  • Kom skinke og ost på den ene vaffel.
    Smør sennep ovenpå, drys med lidt salt og peber. Evt. lidt krydderurter.
  • Læg den anden vaffel over og kom din toast i den varme toaster.
    Når osten er godt smeltet er din toast klar. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Sådan en vaffel toast skal serveres med det samme. Der er den også bedst. Lun og med smeltet ost i. Laver du flere vafler skal de gerne spises samme dag som er lavet. Ellers kan de kommes i fryseren.

Mere inspiration til opskriften.

  • Du kan også prøve med noget andet fyld end ost og skinke, som er den mere klassiske toast. Prøv fx med lidt kylling eller andet pålæg,
  • Lige meget hvad der kommes i er det lækkert, at man bruger ost i en toast.
  • Hvis du vil være lidt på forkant og have vaflerne klar til at lave en toast så kan de sagtens fryses. Det tager ganske kort tid for vaflerne af tø op og så er det lige at komme fyld i og smide den i toasteren.
  • Prøv også med spinatvafler eller broccolivafler i stedet.
  • Eller lave nogle lækre pizzavafler, hokkaidovafler og mange mange flere.
  • Hvis du ikke før har prøvet madvafler før, så kan jeg kun anbefale dig at prøve det af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..