Home Morgenmad Havregrødsmuffins

Havregrødsmuffins

by Maria
Havregrødsmuffins

Havregrødsmuffins med æble og kanel

Lækre og sunde havregrødsmuffins uden tilsat sukker. Dadlerne gør dem dejligt søde og sammen med æbletern og kanel bliver de til en lækker og sund snack.

Spis dem fx lune med en lille klat græsk yoghurt til, det smager virkelig dejligt. De er også gode til at snuppe med i en lille bøtte. Hvis du mangler et lille mellemmåltid eller mangler den hurtige og nemme morgenmad.

Du kan sagtens gemme dine havregrødsmuffines på køl i 3-4 dage i en bøtte med låg. Eller fryse dem ned, ligeledes i en bøtte.

Havregrødsmuffins

Havregrødsmuffins med æble og kanel

Havregrødsmuffins med æble og kanel Lækre og sunde havregrødsmuffins uden tilsat sukker. Dadlerne gør dem dejligt søde og sammen med æbletern og kanel bliver de til en lækker og sund snack. Spis dem fx lune med en lille klat græsk… Søde sager Havregrødsmuffins European print
portioner: 6 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 6 dadler, dem fra papæske
  • 2 æg
  • 80 g havregryn
  • 150 g æbler
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 1½ tsk kanel
  • 10-20 g hasselnødder, hakket

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft)
  • Fjern stenene fra dadlerne og mos dem i en dyb tallerken og eller skål
  • Bland dadlerne sammen med æg og vend derefter havregryn, vaniljesukker, bagepulver og kanel i
  • Æblerne skrælles og skæres i tern 1x1 cm. tykkelse og kommes i blandingen
  • Dejen kommes i 6 muffins silikoneforme og de hakkede hasselnødder drysses ovenpå
  • Formene kommes i ovnen i 20 minutter
  • Når de er færdigbagt køles de lidt af i formene inden de tages ud og afkøles færdig. Velbekomme!

Du kan også finde opskriften på to andre slags havregrødsmuffins – en opskrift med chokolade og en med banan/mandler.

4 comments

Maria 13. oktober 2017 - 14:41

Kan man undlade æblen eller evt. bytte den ud med noget andet? Såsom banan?

Reply
Anonym 6. januar 2020 - 11:25

jeg har lige lavet dem med lidt mango, banan og æble de blev fine,

Reply
Lilian 12. september 2020 - 17:31

Lavede dem med 150 gr. Gulerod. Lidt rosin. Citron skal/saft. De blev virkelig lækre.

Reply
Maria 25. september 2020 - 9:42

Hej Lilian,
Det lyder også super lækkert.
Så er de sikkert blevet dejligt svampede.
Tak for fif, det må jeg prøve en dag 🙂
Kh Maria

Reply

Leave a Comment