Madpandekager med krydret svinekød

by Maria
Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød.

Madpandekager med krydret svinekød, hjemmelavet creme fraiche dressing og grønt. Her får du opskriften på det lækreste krydrede svinekød som pakkes ind i en madpandekage med grøntsager, en skøn og nem creme fraiche dressing.

Server gerne disse syltede rødløg til. Eller server i stedet friske skiver af rødløg til.

Kødet er let krydret og har masser af smag men er slet ikke stærkt. Her kan hele familien sagtens være med.

Madpandekager med krydret svinekød

Marineret kød med salat, cremefraiche dressing og madpandekager.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Dressing

  • 150 g cremefraiche
  • ½ tsk flydene honning
  • Lidt citronsaft
  • 2 spsk hakket basilikum
  • ½ tsk salt og friskkværnet peber

Krydret svinekød

  • 400 g nakkekoteletter
  • 3 spsk olie
  • tsk paprika
  • 1 tsk spidskommen
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk salt og peber

Derudover

Fremgangsmåde
 

Dressing

  • Rør cremefraiche, basilikum, honning, salt, peber, lidt citronsaft sammen.
    Smag til og sæt dressingen til side.

Krydret svinekød

  • Skær kødet i strimler og vend det sammen med krydderier og olie.
  • På en varm pande steges kødet af af ca. 6-8 minutter.
    Tilsæt evt. lidt ekstra olie.

Madpandekager

  • Snit salaten og skær tomater og agurk og mundrette stykker.
    Kom grøntsagerne på et fad, lun madpandekagerne, kom kødet i en skål.
    Server det hele ved middagsbordet. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Det er virkelig lækkert og kan anbefales at prøve. Vil du hellere udskifte svinekødet til fx oksekødsstrimler eller kylling, så kan du sagtens gøre det.

Madpandekager med krydret svinekød er en skøn hverdagsret, som kan laves på ganske kort tid. Du kan bruge alle slags flade madbrød til fyldet. Nogle gode fladbrød, durumbrød eller lignende, er super lækkert til.

Du kan også prøve disse pandebrød og bruge dem i stedet for nogle af de mere velkendte madpandekager. Dem som du finder i supermarkedet. Du kan også prøve disse spinatpandekager til.

Kødet kan sagtens marineres på forhånd, fx inden du smutter på arbejde om morgenen. Eller dagen før. Så er det klar til du kommer hjem og har stået og trukket smag. Men det kan altså også sagtens marineres lige inden det skal laves.

Det er jo ofte sådan at det er i hverdagen. Det skal gå hurtigt, man har ikke så meget tid og er ikke så ofte forberedt.

Du kan også prøve opskriften på disse oksedeller med squash.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering