Home aftensmad Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød

by Maria
Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød, hjemmelavet creme fraiche dressing og grønt. Her får du opskriften på det lækreste krydrede svinekød som pakkes ind i en madpandekage med grøntsager, en skøn og nem creme fraiche dressing og syltede rødløg – hvis du er til dette. Du kan også sagtens servere friske skiver af rødløg til.

Kødet har masser af smag men er slet ikke stærkt, så hele familien kan sagtens være med.

Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød

Madpandekager med krydret svinekød Madpandekager med krydret svinekød, hjemmelavet creme fraiche dressing og grønt. Her får du opskriften på det lækreste krydrede svinekød som pakkes ind i en madpandekage med grøntsager, en skøn og nem creme fraiche dressing og syltede… aftensmad Madpandekager med krydret svinekød European print
portioner: Ca. 2 voksen og 2 børn forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 350-400 g nakkekoteletter
  • 3 spsk olie
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk spidskommen
  • 1/3 tsk kanel
  • ½ tsk salt og peber
  • DRESSING
  • 150 g creme fraiche
  • ½ tsk salt og friskkværnet peber
  • ½ tsk flydene honning
  • Lidt citronsaft
  • En stor håndfuld basilikum, hakket (purløg kan også bruges)
  • ½ agurk, i skiver
  • 2-3 store tomater, i skiver
  • 1/3 iceberg salat, fintsnittet
  • 1 løg i skiver eller syltede rødløg
  • 6-8 madpandekager

Sådan gør du:

  • Skær kødet i strimler, rør ingredienserne til marinaden sammen i en stor skål og kødet deri
  •  Rør cremefraiche, hakket basilikum, honning, salt, peber, lidt citronsaft sammen og smag til
  • På en varm pande steges kødet. Der behøves ikke olie på panden da kædet er marineret i olie. Steg det godt af i ca. 6-8 minutter
  • Kom de sittede grøntsager på et fad, lun madpandekagerne, kom kødet i en skål og server det hele ved middagsbordet. Velbekomme!

Det er virkelig lækkert og kan anbefales at prøve. Vil du hellere udskifte svinekødet til fx oksekød strimler eller kylling, så kan du sagtens gøre det.

Madpandekager med krydret svinekød er en skøn hverdagsret, som kan laves på ganske kort tid. Du kan bruge alle slags flade madbrød til fyldet. Nogle gode fladbrød, durumbrød eller lignende, er super lækkert til.

Du kan også prøve disse pandebrød og bruge dem i stedet for nogle af de mere velkendte madpandekager. Dem som du finder i supermarkedet. Du kan også prøve disse spinatpandekager til.

Kødet kan sagtens marineres på forhånd, fx inden du smutter på arbejde om morgenen. Eller dagen før. Så er det klar til du kommer hjem og har stået og trukket smag. Men det kan altså også sagtens marineres lige inden det skal laves.

Det er jo ofte sådan at det er i hverdagen. Det skal gå hurtigt, man har ikke så meget tid og er ikke så ofte forberedt.

Du kan ogsp prøve opskriften på disse oksedeller med squash.

Leave a Comment