Madplan uge 27

by Maria

Madplan uge 27.

Så er madplan uge 27 klar. I denne uge både med fisk, en vegetardag, kylling og en rugbrødsmadder-dag på menuen.

Noget af maden bliver genbrugt til andre dage. For at spare lidt tid i køkkenet.

Madplan uge 27.

Mandag: Linse deller med denne perlespeltsalat med pesto til. Lav perlespeltsalat til to dage.

Tirsdag: Perlespeltsalat med pesto og stegt kyllingebryst til.

Onsdag: Cremet karrypastasalat med bacon.

Torsdag: Fiskefrikadeller med ovnbagte kartofler og grøntsager. Lav rigeligt fiskedeller til fredag også!

Fredag: Rugbrødmadder med fiskedeller og remoulade. Kog fx er par kartofler og lav kartoffelmadder eller hvad du har derhjemme.

Lørdag: Marokkansk salat med marineret kylling. 

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”. Vi spiser de rester som der er og gør klar til en ny uge!

Når du genbruger maden så sparer du dig selv for at lave en helt ny ret hver dag. Det frigiver også både tid og sparer dig nogle penge i madbudgettet.

Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af  retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Husk at lave noget ekstra, så der er til flere portioner!

I ønskes en dejlig uge!

Leave a Comment