Madplan uge 27

by Maria
Madplan uge 27

Madplan uge 27.

Annonce for Lidl. Så er denne uges madplan klar til jer. En madplan om har taget udgangspunkt i Lidl´s sortiment og denne uges tilbudsavis. Nederst finder du en indkøbsliste. På listen er alle de ting som skal bruges til ugens 7 aftensmåltider.

 

Madplanen rækker til 2 voksne og 2 børn.

 

Har du mod på at følge hele madplanen, så er det bare at handle ind fra listen. Nederst står der hvilke sager som jeg antager, at du allerede har i køkkenet. Hvis ikke, så må du handle det ind også.

Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Måske du så skal lave lidt ekstra?

I mængderne her er der lidt for meget mad til os. Vi er Alberte på 1 år, Josefine på 12 år og så mig selv. Men det gør ikke noget, for det ekstra mad bliver gemt til frokosten dagen efter og til madpakkerne.

 

Madplan uge 27.

Mandag: Kartoffelsalat med blomkål, klassiske frikadeller og små tomater til.

Tirsdag: Rester af kartoffelsalat og frikadeller og hvidløgsflute fra frost.

Onsdag: Spinatvafler med varmrøget laks, salat og dressing.

Torsdag: Sandwich med kylling og karrydressing.

Fredag: Pasta Alfredo.

Lørdag: Salat med kylling og æble

Søndag: Rester fra ugen! Tøm køleskabet aftensmad.

 

Lidt info.

Mandag skal der laves kartoffelsalat med blomkål. Lav dobbeltportion og så er der nok til to dage. Det passer også fint med de mængder der købes, at der er til at lave dobbelt. Kartoffelsalaten kan sagtens holde sig i nogle dage og det er så skønt at lave mad til flere dage af gangen. Frikadellerne har jeg ikke beregnet at der skal laves dobbelt af. Der kommer ca. 18 deller ud af en portion. Er man 2 voksne og 2 børn kan de hurtigt få ben at gå på. Men hvis man ved at der skal være til to dage, så spare man nogle gange lidt mere på det. Spis evt. lidt ekstra grønt eller brød til.

Onsdag står den på spinatvafler med varmrøget laks og grønt. Det er nok de færreste børn som vil spise det men ofte ryger der mere ned hvis maden er opdelt på tallerkenen.

Fredag er det en virkelig lækker og NEM pastaret. Lav lidt grønt eller brød til hvis I synes at der skal det til. Nogle gange er simpelt også ganske fint.

Lørdag står den på en kyllingsalat. De sidste 100 g af spaghettien fra pakken der er købt til fredag kan koges og serveres til/blandet i denne salat. Og server et brød til.

 

Indkøbsliste.

Frugt/grønt.
  • 1 kg nye danske kartofler
  • 1 blomkålshoved
  • 1 spand danske snack tomater
  • 1 bøtte pesto
  • Purløg
  • 1 net rødløg
  • 1 pakke hjertesalat
  • 2 æbler
  • 1 avocado
  • 1 pose frosne ærter
  • 1 pose frossen spinat
Mejeri.
  • 500 g cremefraiche
  • ½ liter fløde
  • 6 æg
  • 1 liter mælk
  • 1 pose parmesanflager
Kød/fisk.
  • 2 pakker varmrøget laks
  • 2 pakker kyllingbryst (4 stykker kød i alt)
  • 500 g hakket svinekød
Kolonial.
  • 1 pakke sandwichbrød med 4 brød
  • 1 pakke spaghetti
  • 3 x hvidløgsflute
Det du (måske) har i køkkenet.
  • Lys lagereddike
  • Sukker
  • Olie
  • Salt og peber
  • Løg
  • Hvidløg
  • Hvedemel
  • Grahamsmel
  • Karry

Leave a Comment