Madplan uge 28

Madplan uge 28.

Så er der en ny skøn madplan klar til jer. Med flere af vores hverdags favoritter. Blandt andet lasagnette og karrypastasalat. Jeg ved at mange af jer er rigtig glade for karrypastasalaten.

Har du mod på at følge hele madplanen, så er det bare at handle ind fra listen. Nederst står der hvilke sager som jeg antager, at du allerede har i køkkenet. Hvis ikke, så må du handle det ind også.

Tager du mad med på arbejde, eller måske arbejder hjemmefra så kan flere af retterne sagtens genbruges til frokosten dagen efter. Måske du så skal lave lidt ekstra?

Jeg håber at i kan bage inspirationen.

 

Madplanen med tilhørende indkøbsliste rækker til 2 vokse og 2 børn.

 

Madplan uge 28.

Mandag: Karrypastasalat med bacon med ærter i stedet for soyabønner. Server noget brød til.

Tirsdag: Pandestegte rødspættefilter, nye kartofler, ærter og persillesovs til.

Onsdag: Kartoffelmadder med mayo og æg og resterne af rødspættefilterne.

Torsdag: Lasagnette med en nem salat til.

Fredag: Resterne af lasagnetten med bruschetta.

Lørdag: Kylling med vandmelonssalat og kartofler.

Søndag: Rester fra ugen! Tøm køleskabet aftensmad.

Lidt info.

Mandag står menuen på pastasalat. Server noget brød til da det “kun” er pastasalaten der skal spises. Man kan også sagtens supplere med noget kød. Lav evt. ekstra hvis i skal på tur de efterfølgende dage. Så er det nemt at snuppe noget pastasalat med. I opskriften skal der bruges soyabønner/edemammebønner. De bliver udskiftet med ærter og så kan der bruges ærter til tirsdagmenuen også.

Onsdag her står den på madder med resterne af kartofler fra tirsdag, æg og evt. rødspættefilter hvis der er nogle tilbage.

Torsdag/fredag Lasagnette til 2 dage. i følge indkøbslisten skal der handles ind og laves 1,5 x lasagnette opskrift. Så er der rigeligt til 2 voksne og 2 børn i 2 dage. Lav en let salat til om torsdagen med salat, agurk, ærter og tomat. Fredag kan der laves bruschetta til. Det er skiver af brød der er ristet, toppet med hvidløg og en frisk tomatblanding. Det er lækkert at kunne variere lidt i tilbehør når man spiser noget af de samme 2 dage i træk.

 

Indkøbsliste.

Frugt/grønt.
  • 800 g nye kartofler
  • 1 kg store kartofler
  • Persille
  • Basilikum
  • 2 løg
  • 1 rødløg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 vandmelon
  • 1 pakke hjertesalat
  • 1 avocado
  • 1 citron
  • 1 agurk
  • 4 tomater
  • 1 peberfrugt
Mejeri.
  • 100 g græsk yoghurt eller cremefraiche
  • 1 liter mælk
  • 150 g revet mozzarella
  • 100 g feta
  • 1 bakke med 6 æg

Kød/fisk.

  • 100 g bacontern
  • 8 rødspættefilter
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 kylllingefilet
Frost
  • 1 pose ærter
  • 1 flute
Kolonial.
  • 150 g pasta
  • Tomatpuré
  • 2 dåser hakket tomater
  • 270 g lasagneplader
  • 20 g pinjekerner
Det du (måske) har i køkkenet.
  • Rugmel
  • Hvedemel
  • Mayonnaise
  • Karry
  • Honning
  • Smør
  • Salt og peber
  • Timian
  • Oregano
  • Paprika
  • Olie

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du vil måske også kigge på..