Madplan uge 39

by Maria
Madplan uge 39

Madplan uge 39.

Så er madplan uge 39 klar til jer. En madplan der hver uge tager udgangspunkt i den nemmere hverdagsmad. Med variation af forskellige retter. Både de vegetariske, dem med kød, fisk, de frysevenlige, de lyn hurtige og meget mere.

I denne uge kan man godt se at der er skruet lidt op for efterårsretterne.

Madplanen indeholder blandt andet en skøn suppe med rodfrugter. Boller i karry, som jeg vil anbefale at man laver til to dage for at lette lidt i hverdagsmaden. Lækre bagte kartofler med fyld og risengrød.

Madplan uge 39.

Mandag: Risengrød med kanelsukker og smørklat. Har du rester tilbage? Så lav disse klatkager.

Tirsdag: Boller i karry med ris. Lav rigeligt aå der er til to dage.

Onsdag: Boller i karry.

Torsdag: Rodfrugtsuppe med rugbrøds croutoner på toppen.

Fredag: Sprød kylling med coleslaw og ovnbagte kartofler.

Lørdag: Bagte kartofler med bacon og ost.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”.

Det er også meget ofte den nemmere madlavning jeg selv laver, da det passer bedst ind i min hverdag. Jeg har ikke lyst til, at bruge flere timer i køkkenet i hverdagen men jeg vil gerne sørge for, at vi får masser af grønt og varieret hjemmelavet mad.

Når jeg laver en madplan så tænker jeg altid på at bruge mine madrester op. Enten ved at spise det til frokost, fryse maden ned eller genbruge det i andre retter. Det vil også kunne ses på mine madplaner.

Om du følger den helt eller snupper en enkelt ret – så håber jeg bare, at du kan finde lidt inspiration.

Leave a Comment