Home Madplaner Madplan uge 39

Madplan uge 39

by Maria
Madplan uge 39

Madplan uge 39

SÅ er en gammel ugentlig tradition tilbage på min blog. Mange har efterspurgt og ønsket, at jeg igen laver en ugentlig madplan. Nu skal det være nu!

Madplanen vil hver uge tage udgangspunkt i den nemmere hverdagsmad. Med variation af forskellige retter. Både de vegetariske, dem med kød, fisk, de frysevenlige, de lyn hurtige og meget mere. Og det vil selvfølgelig altid være med grøntsager.

Madplan uge 39

Mandag: Blomkål og kikærter i rød karry. Spis retten som den er eller server med ris til. Du kan evt. bruge resten af blomkålen til at lave blomkålsris. (Revet blomkål, serveret rå).

Tirsdag: Ovnbagt laks med denne bulgurssalat med ovnbagte grøntsager. Brug resterne af salaten til frokosten dagen efter.

Onsdag: Cremet svampe speltotto. Du kan evt. stege noget kylling ved siden af eller lave lidt ekstra laks om tirsdag og gemme.

Tordag: Små focaccia med tomat og ost. Bag rigeligt så du også har til madpakker og fryseren. Server til aftensmaden med en let dressing eller grøntsags stave til.

Fredag: Kyllinglår med citron og timian. Med ovnbagte kartofler og grøntsager. Lav rigeligt og brug resterne til om lørdagen. Server evt. en dip eller dressing til.

Lørdag: Oksedeller med squash og resterne fra om fredagen.

Søndag: “Alt godt fra køleskabet”.

Det er også meget ofte den nemmere madlavning jeg selv laver, da det passer bedst ind i min hverdag. Jeg har ikke lyst til, at bruge flere timer i køkkenet i hverdagen men jeg vil gerne sørge for, at vi får masser af grønt og varieret hjemmelavet mad.

Når jeg laver en madplan så tænker jeg altid på at bruge mine madrester op. Enten ved at spise det til frokost, fryse maden ned eller genbruge det i andre retter. Det vil også kunne ses på mine madplaner.

Om du følger den helt eller snupper en enkelt ret – så håber jeg bare, at du kan finde lidt inspiration.

Leave a Comment