Spinatpandekager med hummus og avocado

by Maria
Spinatpandekager med hummus og avocado

Spinatpandekager med hummus og avocado.

Skønne grønne spinatpandekager med hummus og avocado. De er uden kød og du får her en lækker omgang vegetar spinatpandekager, som stadig er dejlig mættende.

Til frokost er det nemt at lave grønne spinatwraps. Fyldet kommes i, de rulles og kan så nemt pakkes ind og snuppes med på farten.

Er du vild med spinat? Så prøv disse spinatvafler med hummus og halloumi.

Spinatpandekager med hummus og avocado

Hjemmelavet spinatpandekager med hummus og avocado.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
8 portioner
Frysegnet: Ja pandekagerne
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Spinatpandekager

  • 100 g frisk eller frossen optøet spinat
  • 3 æg
  • 3 dl mælk
  • 100 g fuldkornsmel
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Fedtstof til panden

Hummus

  • 1 ds kikærter
  • spsk tahin
  • 4 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • ½ dl vand

Derudover

Fremgangsmåde
 

Spinatpandekager

  • Alle ingredienserne blendes sammen indtil at det er ensartet.
  • Kom lidt fedtstof på en middelvarm pande.
  • Steg pandekagerne på panden ved middel varme.
    Der bliver 8 stykker.

Hummus

  • Kom alle ingredienserne i en minihakker/food processor.
  • Blend det hele godt til en ensartet masse.
  • Du kan tilføje lidt ekstra vand, hvis du ikke synes, at den er blød nok i konsistensen.

Anretning

  • Tag en pandekage og fordel hummus og avocado på bunden.
  • Top med salat, syltede rødløg og citron mynte dressing. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Det er både en opskrift, som du kan lave og servere til frokost men også til aftensmad. Du kan tage din spinatwraps med på farten, hvilket er dejligt med frokosten.

Her kan du finde opskrifterne på fyldet der er brugt i spinatpandekagerne.
Mere inspiration til opskriften.
  • Alle ingredienserne er forholdsvis nemme at lave, og både hummus, syltede rødløg og citron mynte dressing kan sagtens holde sig i køleskabet og bruges som tilbehør til en masse andre gode retter.
  • Skal det gå ekstra stærkt så kan man købe en færdiglavet hummus og bruge en færdig dressing.
  • Savner du kødet i madpandekagerne så kan du fx stege noget kylling og komme i.

 

Lækre vegetar spinatpandekager.

De hjemmelavede grønne spinatpandekager er fyldt med salat, humms, avocado, hjemmesyltede rødløg og en skøn citron-mynte dressing. Kombinationen er super lækker og det kan sagtes serveres som et vegetarisk aftenmåltid.

Jeg kan også anbefale at prøve paneret halloumi. Det er en fast ost som er paneret og stegt sprød. det vil også smage virkelig godt i disse grøntsagspandekager.

I stedet for den sprøde ost vil også falafler være super lækkert i. Du kan enten lave dine egne falafler eller købe nogle fra frost.

Du kan selv vælge, om du vil lave det til en spinatwraps, hvor du ruller den sammen, inden at du spiser den eller ej. Det fungerer også fint at spise den som en “åben pandekage”.

Du kan finde mange flere opskrifter med spinat lige her!

Leave a Comment

Opskrift Vurdering