Yoghurt med mysli

Yoghurt med mysli.

Her kan du finde en helt simpel opskrift på græsk yoghurt med mysli. Om morgenen må det gerne gå hurtigt, og der er græsk yoghurt med granola og bær rigtig nemt at lave.

Du kan også toppe din græske yoghurt med denne her dejlige mango puré.

Nogle gange skal det være nemt, og det er denne her opskrift altså. Den består af græsk yoghurt, mysli/granola og en god hjemmelavet jordbærpure.

Du kan selv sælge, hvor svær/let du vil gøre den her opskrift på græsk yoghurt med mysli og bær, da du både kan købe din egen mysli eller lave den selv.

Yoghurt med mysli

En lækker skål græsk yoghurt med mysli og jordbærpure.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
1 portion
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Nydes med det samme

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Kom græsk yoghurt i en skål.
  • Fordel granola og jordbærpuré på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg har valgt at bruge en naturel græsk yoghurt, da det er det, som jeg selv spiser mest af om morgenen. Når der kommes smag ovenpå, fx som en jordbærpuré, så synes jeg at en naturel yoghurt passer godt til.
  • Du kan bruge præcis den yoghurt/græsk yoghurt, som du vil. Faktisk kan du også selv lave din egen hjemmelavet yoghurt. Eller denne her mango yoghurt.
  • I opskriften skriver jeg, at du cirka skal bruge 4 spsk mysli. Der tager jeg nogle gange en af mine forskellige hjemmelavede granolaer og bruger. Du kan finde de forskellige her: granola med kanel, honningristet granola og hurtig granola.

Yoghurt med mysli

Græsk yoghurt med granola og bær.

Yoghurt med mysli er noget, som jeg selv ofte spiser til morgenmad. Det smager godt og så er det noget der mætter uden at det ligger sig for tungt i maven fra morgenstunden af.

Denne græske yoghurt anretning er toppet med en helt almindelig hjemmelavet granola og så en jordbærpuré, som jeg selv har lavet.

Både granolaen og jordbærpuréen er faktisk begge to nemme at lave. Det er sådan noget, der godt kan holde sig i noget tid, så du kan have det stående til flere morgener morgenmad.

Det ville også være lækkert at toppe denne yoghurt med mysli med lidt frisk frugt. Der elsker jeg selv at komme nogle skiver banan, lidt æble eller nogle friske bær på. Selvom der jo allerede er jordbærpurén, så kan der godt komme lidt friske jordbær på også.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Du vil måske også kigge på..