Home Frokost Rugbrødssandwich med tun

Rugbrødssandwich med tun

by Maria
Rugbrødssandwich med tun

Rugbrødssandwich med tun

Her får du opskriften på lækre rugbrødssandwich med tun. Sandwichen er fyldt med en skøn hjemmelavet tunsalat, smurt med pesto og fyldt med salat, agurk og syltede rødløg.

Tunsalaten smager virkelig godt og er super nem at lave. Du kan også sagtens lave en større portion tunsalat og gemme til flere dage. Den kan sagtens holde sig i køleskabet i 3-4 dage.

Det er disse syltede rødløg som er brugt. Du kan også sagtens bruge friske skiver af rødløg. Derudover er der også brugt basilikums pesto. Du kan også sagtens købe en i supermarkedet, hvis du ikke vil i gang med at lave den selv.

Rugbrødssandwich med tun

Rugbrødssandwich med tun

Rugbrødssandwich med tun Her får du opskriften på lækre rugbrødssandwich med tun. Sandwichen er fyldt med en skøn hjemmelavet tunsalat, smurt med pesto og fyldt med salat, agurk og syltede rødløg. Tunsalaten smager virkelig godt og er super nem at… Madpakker Rugbrødssandwich med tun European print
portioner: 2 sandwich forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1 dåse tun
  • 90 g græsk yoghurt
  • 1½ tsk tomatpuré
  • 1 tsk flydene honning
  • ½ dijonsennep
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • 20 g kapers
  • 50 g majskerner
  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk pesto
  • 2 håndfulde syltede rødløg
  • Agurkeskiver
  • 4 salatblade

Sådan gør du:

  • Græsk yoghurt, tomatpuré, honning, dijon sennep, salt og peber røres sammen i en skål
  • Den drænet majs, tun og kapers blendes i dressingen og det smages til. Du kan evt. komme en skvat citronsaft i
  • På de to skiver rugbrød fordeles tunsalaten og agurkskiver, salat og rødløg på
  • På de to andre skriver rugbrød smøres med pesto og lægges på toppen
  • Pak evt. din sandwich ind og tag den med. Velbekomme!

Rugbrødssandwich med tun

 

Du kan finde flere opskrifter og madpakke inspiration lige her.

Græsk yoghurt er et lækkert og sundere alternativ til den fede mayonaise. Det bruger jeg meget ofte i stedet.

Når du laver den slags pålægssalater kan du også bruge halv mayonaise og halv græsk yoghurt. Mayonaisen giver lidt mere “rund smag” og en skøn konsistens.

Du kan se opskriften på skaldyrssalat lige her. Eller en lækker krabbesalat. De er begge et skønt indslag på frokostbordet.

Som et alternativ til brød laver jeg nogle gange spinat vafler. De er meget nemme at lave og så smager de virkelig godt. De får den fineste grønne farve.

Leave a Comment